Tiffany Wholesale

 

Siden 2012 har vi produsert og solgt våre egne produkter fra merket Tiffany, både i vår butikk i Aalborg, og i 200 andre butikker, spredt utover Danmark og Europa. Vi arbeider kun med fantastiske materialer og stofftyper, som lin, viskose, kunstskinn, tencel og bomull, og legger stor vekt på kvalitet og komfort. Våre kunder fortjener kun det beste, og vårt ønske er å tilby høy kvalitet til en god pris, for kvinner rundt om i verden.

 

Våre klær blir produsert i Italia, for å kunne oppnå rask leveringstid, og gode arbeidsvilkår for våre produsenter. Å utvikle og arbeide med vårt klesmerke er en stor lidenskap, og vi lanserer nye kolleksjoner og produkter, i et hav av farger, to ganger om året. Våre kolleksjoner inneholder alt fra topper, kåper, og strikkede plagg, til våre populære lin- og viskosekolleksjoner, med skjørt, kjoler og shorts.

 

Er du en DANSK/NORSK(?) butikk som ønsker å forhandle merket vårt? Kontakt Casper Cassøe i Danmark på mail casper@tiffany.dk, eller ring til +45 71925926.

Er du en butikk utenfor Danmark/Norge(?), som ønsker å forhandle våre produkter, eller bli distributør for Tiffany? Kontakt Mikael Øvad på mail mikael@tiffany.dk, eller ring til +4520115706

Har du som forhandler spørsmål angående vårt merke og våre produkter? Kontakt oss på mail dkr@tiffany.dk, eller telefon +45 71925926

Har du noen andre forespørsler angående våre Tiffany-produkter? Kontakt oss på mail: claims@tiffany.dk

Use This section for facebook icon etc