Tiffany Jakker

22 Product Found

per side
Angi stigende retning
 1. 60%
 2. 60%
 3. 50%
 4. 60%
 5. 60%
 6. 60%
 7. 60%
 8. 60%
 9. 60%
 10. 60%
 11. 60%
 12. 63%
 13. 60%
 14. 60%
 15. 62%

22 Product Found

per side
Angi stigende retning

Tiffany Wool Jacket Collection 

 1. 35% Ull, 65% Polyester
  Med denne materialeblandingen vil du garantert holde deg varm i de kalde høst-og vintermånedene.  
 2. Finnes i 3 forskjellige funksjonelle lengder  
  Kort, mellomlang og lang. Alle modellene er lekre og behagelige å ha på.
 3. Pent og funksjonelt design 
  Jakkene er i et stilfullt skjortedesign – perfekte til å gi ditt antrekk det lille ekstra.

De pene og populære By3278- og Valley-jakkene fra Tiffany, er ikke bare utrolig behagelige å ha på, men har også et kjempekult design. Jakkene lages i 35% ull og 65% polyester, så du er sikret en deilig og varm jakke, både til høsten og vinteren. Det smarte ved disse ulljakkene er at de også kan brukes som en skjorte, til de varmere vårdagene – så jakkene kan brukes både om våren, høsten og vinteren. By3278- og Valley-jakkene har en litt oversized passform, som vi synes er rimelig kult. De har også et tidløst design, som gjør dem anvendelige for alle, uansett alder og størrelse. Altså, superlekre og funksjonelle ulljakker, og et plagg du bare må ha i din garderobe! 

By3278 Jacket S – L  
Vår lekre By3278 Tiffany-ulljakke finnes i et hav av farger, alle med det kule rutete skjortemønsteret. Ulljakken har et kult design, med to brystlommer, knapper ned foran, og en liten krave. Ulljakken vil gi ditt antrekk det lille ekstra!
By3278 ulljakken kan bli din for kun 699 DKK. Det kule med By3278 Jacket er det megakule designet, med forskjellige rutemønstre. I tillegg er jakkens lengde perfekt, spesielt hvis man setter den sammen med en lang skjorte under, og et par rå jeans.

Valley Short Jacket XS/S – L/XL 
Valley Short Jacket er vår mellomlange ulljakke. Denne modellen er litt lengre enn By3278-modellen, med sidelommer. Designet er i den samme stilen, dog kan du også få denne jakken i en ensfarget stil, i tillegg til den rutete varianten. Jakken er flott og funksjonell, både til jeans, skjørt, og en kjole. Superlekker, og en jakke du bare må ha!
Denne flotte ulljakken koster kun 750 DKK som ensfarget, og 800 DKK i den rutete varianten. Valley Short Jacket er en stilfull og kul oversize-jakke, som også er funksjonell når du skal en tur opp på sykkelen. Du kan både ha den lukket, med et stort skjerf til, når de kalde månedene kommer, eller ha den åpen, med en kul T-skjorte under, på en lun høstdag. Altså et must-have!

Valley Long Coat S – L 
Valley Long coat er den lengste modellen i Tiffany Wool Collection. Denne lekre kåpen kommer i en knelengde, med to store lommer i sidene, og med deilig fôr i italiensk kvalitet. Det smarte med Valley Long Coat er at du kan bruke den som kjole til vinteren, med en topp og et par strømpebukser under, eller sammen med et par jeans. Det deilige med den lange Valley Coat er at du holder varmen, både på overkroppen og på beina – altså den perfekte jakken til høst- og vintermånedene. Du kan få den ensfargede Long Coat til kun 1000 DKK, og den rutete varianten til 1100 DKK.

Det er ikke uten grunn at disse jakkene har blitt så populære – de passer jo til alt! Du kan sette jakkene sammen med både bukser, skjørt og kjoler. Hvis du ønsker et pent, men tøft antrekk, kan du slenge på deg en By3278- eller Valley-ulljakke over, så er du sikret et antrekk med en råkul vri.

Bestill din ulljakke fra Tiffany Wool Collection her på siden, med 2-4 dagers levering, og 30 dagers full returrett. Hvis du er usikker på størrelsen finner du en størrelsesveiledning ved hvert enkelt produkt. Trenger du hjelp, er det bare å ringe +45 98 12 30 38 eller skrive til oss på info@tiffany.dk – vi sitter klare! Du kan følge oss på vår Instagramprofil @Tiffanydenmark, for å få inspirasjon til hvordan du kan style din Tiffany-jakke.

 

Use This section for facebook icon etc