Tiffany Clothing

 

461 Product Found

Side
per side
Angi stigende retning

461 Product Found

Side
per side
Angi stigende retning

Tiffany

Tiffany er vårt eget klesmerke – og vi legger både sjel og arbeid i å designe de fineste varene til dere, basert på tidens nyeste trender. Vi vekter kvalitet høyt, og har derfor valgt å produsere store deler av våre klær i Italia. Vårt design er inspirert av nåtidens tendenser innenfor moteverdenen, og vårt sortiment inneholder alt fra kjoler og jakker, til shorts og skjorter.

Det beste utvalg, til den beste pris

Gjennom de siste 50 årene, som Tiffany har eksistert i den sjarmerende danske byen Aalborg, har vi blitt godt kjent med våre kunder. Det har derfor blitt avgjørende for oss å kunne tilby det beste utvalget av klær, til best pris. Det er en av grunnene til at vi valgte å skape vårt eget klesmerke. Tiffanys kolleksjoner produseres i fantastiske materialer som silke, lin, bomull og skinn. Når vi designer nye kolleksjoner er det alltid kundenes behov og ønsker som prioriteres, samtidig som vi også ønsker å designe klær som passer med tidens trender. Passform og funksjonalitet er også avgjørende for oss, da vi ønsker å skape klær som passer alle former og stiler. Har du spørsmål til passform, kvalitet, eller annet, så er du alltid velkommen til å ringe, eller skrive en mail. Vi er tilgjengelige for deg aller hverdager, samt lørdager.

Nye kolleksjoner

Vi oppdaterer vårt utvalg, med de nyeste kolleksjoner fra Tiffany, hele tiden. Følg med her på hjemmesiden eller våre sosiale medier, for å bli oppdatert på motetøy, av høy kvalitet, til overkommelige priser. I tillegg til vårt eget merke Tiffany, har vi også en rekke andre håndplukkede motemerker, som Ganni, Noella, Meotine, Anine Bing, og mange fler. Slå deg løs her på siden, og unn deg noen fantastiske produkter, som passer akkurat din stil!

Use This section for facebook icon etc