ROTATE by Birger Christensen

107 Product Found

Side
per side
Angi stigende retning

107 Product Found

Side
per side
Angi stigende retning

Et utvalg av ROTATE hos TIFFANY

Hos Tiffany tilbyr vi et utvalg av produkter fra ROTATE. Det populære ROTATE-merket finnes både i vår fysiske butikk i Danmark og her på nett. Her hos Tiffany er vi alltid oppdaterte på de nyeste trender og tendenser, og vi sørger for å kunne gi dere de nyeste ROTATE-kolleksjoner, så fort som mulig, ved sesongskiftet. Kikk igjennom våre produkter her på siden og finn dine nye ROTATE-produkter!

ROTATE av Birger Christensen

Birger Christensen åpnet dørene i 1869, og firmaet har til dags dato vært i familien i fire generasjoner. I dag eies firmaet av Jens Birger Christensen. Merket og firmaet har utgjort et sentrum for Københavns mote i snart 150 år, og utvikler seg konstant, med nye design og uttrykk, hver sesong.

Jens sin far forvandlet Birger Christensen til en multimerkehandel for luksusmote, gjennom flere år. Finn Birger Christensen er også kjent, i moteindustrien, for sin visjonære tilgang, og fikk utvidet firmaet til en internasjonal bedrift.

Birger Christensen vil gjerne fange det eksklusive og nye, og gi dette til sine kunder for å inspirere dem, gjennom både etablerte merker, nye produkter, limited editions, og konseptbutikker.

Birger Christensen tilbyr både internasjonale motemerker, og Birger Christensen-kolleksjoner, der ROTATE er en av disse. ROTATE er et merke skapt av Birger Christensen, i samarbeid med merkets kreative direktører og influencerne Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdottir. ROTATE fokuserer på å skape ettertraktede plagg til enhver garderobe. ROTATE har et unikt sortiment av klær, som passer perfekt til både hverdag og fest.

ROTATE ble utviklet som et merke i 2018, på bakgrunn av Jeanettes og Thoras diskusjoner om hva de manglet i sin garderobe – nemlig modige, attraktive, sexy og morsomme antrekk, til en passende pris. Og slik ble ROTATE skapt.

ROTATE forhandles i over 40 land, og ble i 2019 kåret til et «Brand to Watch» av Forbes Magazine. I tillegg vant ROTATE den attraktive prisen «Årets Uundgåelige» ved Elle Style Awards 2019, i Danmark.

 

ROTATEs unike sortiment

Tre ganger om året kommer ROTATE ut med en ny kolleksjon – klær til festlige arrangementer, som også kan brukes til hverdag, hvis man elsker fargerike og unike detaljer. ROTATE har foreløpig utgitt tre kolleksjoner i 2020. De klarer alltid å skape lekre nye antrekk, i flotte mønstre og farger. Hos ROTATE blir det lekt med farger, detaljer og trykk – noe som gir merkets produkter den utstråling det har. De unike design fra ROTATE er en kombinasjon av det modige, sexy, morsomme, og det feminine, som til sammen skaper en unik og annerledes stil – og det elsker vi her hos Tiffany! Selv om det er et fokus på trykk, farger og detaljer, kommer ROTATE også ut med mer nedtonede og nøytrale produkter, som passer enhver begivenhet.

ROTATEs kolleksjoner kan beskrives som en mer internasjonal og ikke-skandinavisk tilgang til mote, da nordiske merker har en tendens til å være mer minimalistiske, avslappede og nedtonede – klær som lett kan skiftes ut med et annet merke. ROTATE skiller seg ut fra de fleste andre merker i Norge og Danmark, og dette er grunnen til at merket har hatt så stor suksess, der ROTATE-produkter selges flere steder i utlandet. Med ROTATEs klær er det ingen begrensninger, og alt er mulig ift. materialer og snitt. Dette kan anses som en av ROTATEs største fordeler, nemlig at deres unike design ikke ligner andre norske eller danske merker – noe vi digger!

ROTATEs produkter passer alle aldre, og fås i størrelser fra fra XXS (32) til og med XXL (44). Merket er også designet for en bred kundegruppe – og det elsker vi! Om du er den modne kvinne, som vil ha litt ekstra farger og ønsker et moderne antrekk, eller om du er en yngre kvinne, som vil se attraktiv og unik ut, så har ROTATE klærne for deg! Mange av ROTATEs produkter har en stilren og pyntet stil, men kan fint tilpasses et hverdagsantrekk – ROTATE kan nemlig bringe flere farger og mønstre til din hverdag, men også fungere som en del av et mer nedtonet og minimalistisk antrekk. Det beste ved ROTATE er deres store variasjon ift. design, trykk, farger og snitt. Uansett hvilken stil du er ute etter, og uansett om du skal til fest eller trenger litt farger i din hverdag, så vil ROTATEs produkter være noe for deg!

ROTATEs vakre kjoler

En av ROTATEs fokuspunkter er å skape kjoler med ettertraktede design og stil. Kjolene fra ROTATE lages i et lekkert materiale, og har et vakkert design. Det spares ikke på fargene, mønstrene eller snitt når det kommer til ROTATEs kjoler – merket får kvinners modige og ville side fram! Kjolene passer for alle, uansett alder og kroppsform – ikke noe kan stoppe deg fra å kjøpe en ROTATE-kjole. Disse er anvendelige til fest, formelle arrangementer, og til hverdag – det eneste som betyr noe er hvordan du styler din ROTATE-kjole. Kjolene fra ROTATE lages i flere forskjellige modeller, så du alltid finner den perfekte stil for deg. Hvis du gjerne vil føle deg modig, sexy, classy, eller bare ønsker et fargerikt antrekk, så vil du ikke bli skuffet med en av ROTATEs kjoler. ROTATEs kjoler kan settes sammen med et par sneakers eller høye hæler, og en nettinggenser eller høyhalset genser. Du kan style din ROTATE-kjole på utallige måter, og er en must-have i din garderobe!

Kjøp dine ROTATE-klær hos Tiffany!

Hos Tiffany digger vi ROTATE! Vil du gjerne ha eksklusive og attraktive klær, som er behagelig å ha på, og gir deg en fantastisk utstråling, så trenger du ROTATEs produkter og lekre design. Se vårt utvalg av ROTATE her på siden. Har du spørsmål eller trenger hjelp, så er du hjertelig velkommen til å ringe oss på +45 98123038, eller sende en mail til info@tiffany.dk. Følg oss på Instagram @tiffanydenmark, og får med deg det nyeste fra ROTATE.

Use This section for facebook icon etc