Ragdoll LA

12 Product Found

per side
Angi stigende retning
 1. 60%
 2. 60%
 3. 50%
 4. 60%
 5. 60%
 6. 60%
 7. 60%
 8. 60%
 9. 60%
 10. 60%
 11. 60%
 12. 60%

12 Product Found

per side
Angi stigende retning

RAGDOLL LA

Ønsker du å fornye din garderobe? Eller mangler du kanskje bare et nytt, avslappet antrekk, som du fint kan bruke i hverdagen? Så er klær fra Ragdoll Los Angeles perfekte for deg! Ragdoll LA tilbyr forskjellige klær og produkter, der de har kombinert fine europeiske og feminine linjer, med den avslappede California-stil. Ragdoll LA er en must-have i din garderobe, med sine lekre design, i høy kvalitet, f.eks. ren bomull, silke eller lignende. Deres produkter har perfekt passform til alle kvinner! Ragdoll LA kommer med et vasket uttrykk, som gir noen råtøffe kontraster, og et mer vintage-inspirert utseende. Ragdoll LAs produkter har blitt vasket opptil 40 ganger, for å få den perfekte vintagestil, samtidig som du kan være sikker på at klærne ikke endrer passform eller utseende etter vask! Ragdoll LAs produkter er kule og avslappede, med den perfekte passform, så Ragdoll LA kan se fantastisk ut på alle kvinner. Ragdoll LA har spesialisert seg innenfor flere forskjellige kategorier, og designer mangfoldige kolleksjoner, med alt fra Ragdoll LA T-skjorter, gensere, hettegensere, strikkede plagg, leggings, bukser, vesker, og mye mer! Ragdoll LAs klær kommer i de fineste fargene, og med feminine detaljer, og er perfekte for å gi ditt antrekk det lille ekstra. Samtidig fokuserer Ragdoll LA også på å skape behagelige og kosete produkter, så hvis du ser etter et merke som gir deg den perfekte balanse mellom det kosete, feminine og tøffe, så er Ragdoll LA merket for deg! Hvis du ikke allerede kjenner merket, så er vi i Tiffany sikre på at du kommer til å elske merket like mye som vi gjør!

 

HISTORIEN BAK RAGDOLL LA

Ragdoll Los Angeles er et merke med kul og avslappet LA-stil. Ragdoll LAs historie begynte med en idé om å lage den perfekte T-skjorte. En deilig, klassisk og myk T-skjorte, som er en anelse oversize, med den helt riktige mengde Rock’n’roll. En T-skjorte man kan bruke timevis på å lete etter på nett, i de store motebutikker, og små søte klesbutikker, men til slutt må gi seg.  Ønsket om å finne den perfekte og klassiske T-skjorte var hovedårsaken til at skaperen og grunnleggeren, Lisa Larson, skapte merket Ragdoll LA i 2013. Med Ragdoll LA har Lisa forsøkt å skape den perfekte balansen mellom Rock’n’roll og vintage, noe vi hos Tiffany synes er fantastisk! Ragdoll LA tilbyr de fineste hverdagsklærne, med små perfekte detaljer, og den kjente slitte vintagestilen. I tillegg til å være grunnlegger av Ragdoll LA, er svenske Lisa også designer, med stor erfaring innenfor moteverdenen, der hun har arbeidet med å kjøpe inn mote for de store magasinkjedene og kjøpesentrene. Lisa bosatte seg i California for 10 år siden, og det var også her hun gjorde stor suksess med sitt merke Ragdoll LA. Lisa Larsons visjon med Ragdoll LA er å skape kolleksjoner, der stil og komfort er i topp. Derfor er hver eneste detalj i Ragdoll LAs design viktig.

 

TIFFANYS RAGDOLL LA FAVORITTER

En av Tiffanys mange favoritter fra Ragdoll LA, er alle de basicprodukter som merket er så kjent for. Ragdoll LAs basicprodukter har blitt gjort ekstra kule, med enten trykk, eller klassiske og moderne mønstre, så du kan finne din helt egne Ragdoll LA favoritt! Det lekre design, på en ellers kjedelig vare, gjør at du også får et kult plagg til ditt hverdagsantrekk, som skiller seg ut i mengden. De lekre Ragdoll LA-leggings, med flott design, eller de myke Ragdoll LA-genserne, som både finnes i klassiske eller røffere varianter, er noe du bare må ha i din garderobe. I tillegg til basicprodukter, består Ragdoll LAs kolleksjoner også av kosetøy. Det er bare en kjempebonus at Ragdoll LA er i så lekker kvalitet, og er så deilig å ha på. Du kan ha ditt Ragdoll LA-klesplagg på hele dagen, og være komfortabel. Ragdoll LA har skapt den perfekte balansen mellom mykt, deilig, klassisk og kult kosetøy, som er moteriktig og av høy kvalitet.

Hvorfor er Ragdoll LAs klær fantastiske?

Ragdoll LAs klær er klassiske og tidløse, i tillegg til at disse produktene er enkle å style. Når du kjøper et Ragdoll LA-produkt er du sikret det fineste design, i en klassisk stil, da Ragdoll LA har prioritert komfort og design høyt. Finn dine Ragdoll LA-favoritter her hos Tiffany, hvis du trenger deilig og komfortabelt tøy, som samtidig er moteriktig og ser bra ut. Under denne kategorien finner du vårt utvalg av Ragdoll LA, som vi selv har håndplukket, for å kunne gi de beste designvarer til våre kunder. Her på siden finner du både Ragdoll LA-gensere, leggings, hettegensere og mer! Lisa Larson har virkelig gitt oss lyst til å hoppe i kosetøyet fra Ragdoll LA, også på en hverdag! Du kan nemlig enkelt style dine plagg fra Ragdoll LA. Dette er klær med den perfekte balanse mellom det feminine og tøffe. Vi i Tiffany elsker at Ragdoll LA fokuserer så mye på detaljer, og at alle Ragdoll LA-produkter er gjennomtenkte og unike, på hver sin måte. Når det blir kaldere utenfor, er Ragdoll LA perfekt å slenge på seg. Genserne er den perfekte løsning, når man fryser litt, da disse er myke og komfortable.  

Stort utvalg av Ragdoll LA-kjoler hos Tiffany

Husk at du alltid er velkommen til å kontakte oss hvis du ønsker stylingtips, inspirasjon eller hjelp til å sette sammen ditt perfekte Ragdoll LA-antrekk, som kan brukes både til hverdag, og når du skal slappe av hjemme. Du kan også bli inspirert av vårt utvalg av Ragdoll LA-moteklær, her på siden – bare velg «Merker» og så «Ragdoll LA». Kontakt oss gjerne på telefon: +45 98 12 30 38, eller skriv en mail til info@tiffany.dk, så svarer vi så fort vi kan! 

Husk at du kan abonnere på vårt nyhetsbrev, så du får med deg nyheter fra Ragdoll Los Angeles, og andre fine merker, på Tiffanyfashion.no. Følg oss gjerne på både Facebook og Instagram, for inspirasjon til nye antrekk fra Ragdoll LA, eller produkter du bare må ha, fra våre andre fantastiske merker her hos Tiffany.

Use This section for facebook icon etc