Ganni Tilbehør

3 Product Found

per side
Angi stigende retning

3 Product Found

per side
Angi stigende retning

Kjøp GANNI-tilbehør hos Tiffany 

Trenger du en kul veske, eller kanskje et pent skjerf, kan du garantert finne dette blant alle de flotte GANNI-produkter her hos Tiffany. Tilbehør fra GANNI vil pynte ditt antrekk, og noen ganger trenger du ikke mer enn en veske eller et skjerf, for å gjøre et hverdagsantrekk til et festantrekk. GANNI-tilbehør kan med sikkerhet gi antrekket den wow-faktor som mangler.

Her på siden kan du se igjennom vårt utvalg av GANNI-vesker og fine GANNI-skjerf. Følg oss gjerne på Instagram @Tiffanydenmark og Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/, hvis du vil ha stylingtips eller få med deg det siste nye!

Litt om GANNI

GANNI er et dansk motemerke, som lager klær, sko og tilbehør til den mote- og kvalitetsbevisste kvinne. Her blir det lekt med den skandinaviske mote, og GANNI utfordrer den minimalistiske stil, med sine til tider sterke farger og spreke trykk – og det elsker vi! GANNI designer og kommer ut med fire kolleksjoner årlig, med klær som er enkle for den travle kvinne å sette sammen. Hos GANNI er alle detaljer gjennomtenkt – detaljer som gir deres plagg personlighet. Du finner garantert masse fint tilbehør fra GANNI, som er akkurat din stil!

Funksjonelle og fine GANNI-vesker

GANNI lager et stort utvalg av flotte vesker, med kule trykk og farger. De er funksjonelle, passer til en enhver begivenhet, og er prikken over i-en for ditt antrekk. Hos Tiffany finner du forskjellige vesker, som passer både til hverdag og til fest. Du kan altså bruke GANNI-veskene både på skolen, jobb og fest. Her kommer noen eksempler på hvordan du kan bruke veskene; skuldervesker – smarte til hverdagen, med massevis av plass til din lommebok, nøkler, leppepomade m.m. Store nett og bagger – perfekt hvis du skal pakke litt ekstra på en hverdag, skal på helgetur, eller mangler en sportsbag. Beltevesker – perfekte til hverdagsbruk, men også fine til ferien, kafébesøket, eller kanskje til en festival. Toalettmapper - superfine og romslige med plass til alle dine toalettsaker, og kan brukes som sminkepung i skuldervesken. Du får mappene i to forskjellige størrelser.

Vakre GANNI-skjerf – perfekte til høst og vinter 

De vakre GANNI-skjerfene er laget i deilig lammeull, og varmer godt i de kalde vintermånedene. Lammeuld er godt isolerende, og er av lekker og myk kvalitet, som ikke stikker eller klør. Designet er enkelt og klassisk, og de passer til stort sett alle jakker. Dog er skjerfene spesielt fine sammen med den svarte GANNI Puffer Coat. Ribbestrikkede og ensfargede skjerf, med den lille GANNI-logoen på – superfine og nødvendige til høsten og vinteren!

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål

Du finner garantert det GANNI-tilbehøret du mangler hos Tiffany!
Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er du velkommen til å kontakte oss på tlf 
+45 98123038 eller på mail info@tiffany.dk. Husk at du kan følge oss på de sosiale medier, Instagram @Tiffanydenmark og Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Use This section for facebook icon etc