Ganni T-skjorte

13 Product Found

per side
Angi stigende retning

13 Product Found

per side
Angi stigende retning

GANNI-T-skjorter: En gøy og sprudlende tilføyelse til din garderobe

Hvis det er noe som dette merket forsøker å skape, så er det kreasjoner som gjør det litt enklere å sette sammen et minneverdig antrekk. Siden GANNIs begynnelse i år 2000 har det bare gått fremover, og GANNIs kreative direktør Ditte Reffstrup har sikret kolleksjoner, som hvert år inneholder innovative og sprudlende plagg. Fra de perfekte og stilfulle GANNI-festkjoler, til sprudlende basic GANNI-T-skjorter, kan klærne enkelt mikses og matches, men også brukes alene, og fortsatt gjøre et inntrykk på folk.  

GANNI er et familieeid motefirma, som ble grunnlagt i Købehavn i år 2000. Ekteparet Ditte Reffstrup og Nicolaj Reffstrup overtok GANNI i 2009, og har siden den gang arbeidet hardt for at GANNI utviklet seg til å bli det store motemerket det er i dag. GANNI anses faktisk som en av Danmarks største motesuksesser, og utgjør ettertraktede plagg som man ønsker å ha i ens garderobe. Spesielt GANNIs kule og ikoniske T-skjorter, med det store gule smilefjeset, legger man raskt merke til ute i byen, blant de moteriktige kvinner. GANNI skaper mote som er ukomplisert, og som kan brukes hver eneste dag, både til hverdag og til fest. De appellerer til unge kvinner, som har sin egen stil, er selvsikre, og ikke er redd for å skille seg ut med store trykk, farger og sprudlende design. Inspirasjonen til de forskjellige plagg har Ditte Reffstrup funnet i hverdagens småting, kunst, og reiser, og ved å observere de sterke karrierekvinner som spaserer i Københavns gater.

GANNI jobber ut ifra den minimalistiske og pene skandinaviske stil, som mange andre danske merker, dog med en mer utfordrende, sprudlende og fargerik tilnærming. GANNIs kolleksjoner er storslåtte og passer perfekt inn i det nordiske motebildet. Klærne er modige, men passer allikevel inn den nordiske kvinnes garderobe, som typisk er preget av mer nøytrale og minimalistiske uttrykk. I dag er GANNI altså et anerkjent motemerke, og er representert i over 400 nordiske og internasjonale butikker. Derfor får GANNI også mer og mer plass på den internasjonale motescene, så man skal være rask hvis man ønsker seg merkets design og stil, når de kommer ut med en ny kolleksjon.  

Ikoniske og velkjente GANNI-T-skjorter  

En GANNI-T-skjorte en enkel, men moderne og lekker T-skjorte, som de fleste kjenner. GANNI pleier nemlig å lage T-skjorter med interessante og morsomme trykk, som frukt og smilefjes, og sterke farge, som man ikke kan unngå å legge merke til. De enkle T-skjortene har for alvor kommet tilbake til motebildet, og selvfølgelig er GANNI en av de første til å komme med den perfekte, enkle og moderne T-skjorte. GANNIs T-skjorter, med de gule smilefjes, er en morsom tilføyelse til garderoben. Den finnes i mange forskjellige farger og design, og kan enkelt settes sammen med det meste. Du kan sette T-skjorten sammen med noen kule boyfriend-jeans eller skinny-jeans, og eventuelt ta på noen kule støvletter, for å sikre et tøft og kult antrekk, som kan brukes til en jentekveld eller til en lunsjavtale. Det er nemlig dette GANNI er så god til; å skape moderne og allsidige design, som kan styles så de passer til enhver anledning. Om du kommer på jobb eller på skole med en GANNI-T-skjorte vil du garantert bli lagt merke til, og kanskje få noen misunnelige blikk. En GANNI-T-skjorte utstråler selvsikkerhet og selvstendighet – en kvinne som hviler i seg selv, og de klær hun har på.

Er din garderobe fylt med basicplagg i svart, hvit og beige, er det på tide å tilføye noen plagg fra GANNI til skapet. Merkets tøy er nemlig behagelig og lekkert å ha på hele dagen, og er designet til den helt alminnelige kvinne, som normalt kler seg minimalistisk og stilsikkert, men som også ønsker noe mer detaljert og sprudlende tøy, som gir liv til hverdagen. Det er her GANNIs T-skjorter kommer inn – de er laget i lekker bomull, av høy kvalitet, og vil garantert bli din nye yndlings-T-skjorte.  

 

GANNI-T-skjorter fra GANNI-responsible 

GANNI har en imponerende tilgang til bæredyktighet. De skriver nemlig selv på deres hjemmeside at de ikke er et bæredyktig merke. Dette kan virke rart, når vi vet hvor mye miljøbevissthet betyr i dag. Spesielt moteindustrien er en stor synder, når det gjelder miljømessige problemstillinger, ved både transport, produksjon og forbruk. GANNI anerkjenner og tar ansvar for moteindustriens selvmotsigelser, ift. at industrien oppfordrer til konstant utskiftning og forbruk, men fortsatt påstår at de er en bæredyktig industri. Derfor fokuserer GANNI på å bli den mest bæredyktige versjon av seg selv, ved å ta bedre beslutninger hver eneste dag, for å minimere deres sosiale- og miljømessige påvirkning. GANNI arbeider for å bruke mer bæredyktige materialer i deres kolleksjoner. Dette gjør de blant annet ved å finne og anvende de beste varianter, av de materialene de bruker mest; bomull, polyester og viskose. Spesielt GANNI-T-skjorter utgjør en del av GANNI-responsible, som du finner i GANNIs kolleksjoner. På merkets hjemmeside finner du deres bæredyktige plagg, ved å se etter et grønt «responsible»-merke, som indikerer at materialene som er anvendt er sertifisert som bæredyktige. En GANNI-T-skjorte er f.eks. typisk produsert i økologisk bomull, resirkulert polyester eller resirkulert bomull. GANNI arbeider hver dag med å anvende flere og flere bæredyktige materialer, i deres kolleksjoner. Du kan alltid kjøpe GANNI-plagg, med god samvittighet, når du vet at merket legger et kjempearbeid i å bli mer og mer bæredyktige.

 

Til den moteriktige, selvstendige og selvsikre kvinne 

Hos Tiffany er vi stolte av å ha GANNI blant de merker vi fører. Vi elsker nemlig GANNI, og klærnes evne til å pynte eller sprite opp ethvert antrekk – en nødvendighet i en travel hverdag. Når vi velger hvilke merker som vi ønsker å ha i vårt sortiment, gjøres dette med stort engasjement og på bakgrunn av nøye overveielser. Vi vil nemlig gi våre kunder det beste av det beste, og det får dere garantert med GANNI! GANNI lanserer kolleksjoner fire ganger årlig, som alltid består av både T-skjorter, kjoler, topper, skjørt, strikkegensere og bukser, i tillegg til sko. En GANNI-kolleksjon er fylt med farger, mønstre, trykk og unike snitt, der hvert enkelt mønster ofte finnes i både kjole, topp og et skjørt, så du ikke skal mangle plagg i ditt favorittmønster. De karakteristiske trykk er enkle å kjenne igjen hos kjente danske og norske kvinner samt influencers, som gjerne deler deres forskjellige GANNI-antrekk, på diverse sosiale medier. GANNI er et merke som gjerne vil appellere til alle kvinner, og har derfor laget hashtagget #GANNIGIRLS. Med denne kan alt fra helt alminnelige kvinner, til influencers, legge ut deres yndlingsantrekk fra GANNI, og vise at de representerer og passer inn i GANNIs bilde, av en selvstendig og sterk kvinne, som gjerne vil uttrykke seg igjennom sine klær.

Her på siden har vi samlet alle de lekre GANNI-T-skjorter fra GANNIs seneste kolleksjoner. Du kan selvfølgelig også se igjennom alle de andre klærne fra GANNI, der du finner både kjoler, skjørt, bluser, topper, bukser og hatter, i sprudlende og fargerike design.

Use This section for facebook icon etc