Ganni Strikkegensere og -vester

1 Product Found

per side
Angi stigende retning

1 Product Found

per side
Angi stigende retning

Kjøp de fineste strikkegenserne og -vestene fra GANNI hos Tiffany 

Hos Tiffany kan vi tilby et stort GANNI-utvalg til deg – som vi vet du kommer til å elske! Elsker du myke, lekre og fine strikkegensere og strikkevester? Så skal du kjøpe en strikkegenser eller strikkevest fra GANNI. De lekre og myke materialene gjør dem fantastiske å ha på – en komfort som varer hele dagen.

Se alle de flotte GANNI stiler på vår hjemmeside. Hvis du trenger mer inspirasjon kan du følge vår Instagramprofil @Tiffanydenmark og se vår Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/, der vi kommer med gode tips og triks til hvordan du kan sette sammen det perfekte GANNI-antrekket. Her kan du også få med deg de siste nyheter fra GANNI – så hvis du vil holde deg oppdatert på de nyeste trender er det bare å følge oss!  

GANNI - dansk design til hele verden

GANNI er et fremadstormende danskeid motemerke, som er kjente for og har blitt populære pga. deres minimalistiske dog lekne design. Med inspirasjon fra kvinner over hele verden utvikler GANNI fire kolleksjoner årlig, som gjør det raskt og enkelt for deg å se stilfull ut, hver dag. Det skal være lett for deg å finne din egen stil med GANNIs design. Det er nettopp det som er så fint med GANNI – at du ser både stilfull og moteriktig ut ved å bare ha på deg ett enkelt GANNI-plagg. Man kan ikke si annet enn at GANNIs design gjenspeiler deres verdier, altså autentisitet, kvalitet og bevissthet – det er ingen tilfeldighet at hver stil har akkurat det spesifikke uttrykk, eller er laget i de materialer som de er. GANNIs verdier er det som gir deres klær personlighet. Det populære og raskt voksende motemerket er nå representert i over 400 butikker, både i Norden og internasjonalt.

Fokus på miljøet  

GANNI vil prege moteindustrien i positiv forstand, og har derfor stort fokus på bæredyktighet og klimavennlig produksjon. GANNI tar på den måten ansvar for vårt miljø, og for våre barns fremtid. Mange av deres klær er laget i resirkulerbare og/eller økologiske materialer – det er så flott at man som kunde kan følge klærnes reise.

GANNI strikkegensere

GANNIs strikkegensere er bare helt fantastiske, både når det kommer til design og materiale. GANNI har en sans for detaljer, og man må si at deres strikkegensere er preget av en masse små lekre detaljer, som gjør strikkegenserne helt unike. Alt fra mønstre og knapper, til trykk og farger, er gjennomtenkt og annerledes. GANNIs strikkegensere er til deg som ønsker en lekker kvalitetsgenser. GANNIs strikkegensere inneholder nemlig lekre ullblandinger, og mange er enten laget i resirkulert ull, eller med økologiske garn. Ullblandinger som merino og alpakka resulterer i den mykeste og varmeste strikkegenser – perfekt til de kalde måneder. Det er virkelig fokus på kvalitetsmaterialer. Det kule er at GANNI også bruker resirkulerte materialer – det er så flott at det er fokus på bæredyktighet, og man må si at GANNI utgjør et godt og bæredyktig eksempel for moteindustrien! Det superfine design gjør GANNI-strikkegenserne velegnet til hverdagen, men også fine til mer festlige arrangementer.

GANNI strikkevester

De fine strikkevestene fra GANNI, som også er høstens store trend, er bare noe du må ha i ditt klesskap. Disse GANNI-strikkevestene er så behagelige å ha på, og så er de perfekte til de kalde høst- og vintermåneder. GANNIs strikkevester er også fine å ha til de mer lune vårdager eller kjøligere sommerkvelder, som du ellers pleier å slenge på en strikkegenser eller jakke. GANNI-strikkevestene bærer også preg av den bæredyktige utvikling, som GANNI i høy grad engasjerer seg for. Strikkvestene er nemlig laget i lekre resirkulerte ullblandinger. Du kan se om dit strikkede plagg fra GANNI er laget i resirkulerte materialer, på bakgrunn av et påsydd merke. De flotte strikkevestene fra GANNI er så elegante i sitt design. Simple farger og dyreprint, perfekte å sette sammen med hvilken som helst genser eller kjole. De fleste av vestene har et enkelt uttrykk, og passer til alt. Dog kan du også finne andre som skiller seg mer ut ift. den klassiske skandinaviske stil, i villere print og farger. F.eks. har de vester med leopardprint eller krystallknapper – flotte detaljer som sikrer et moderne og unikt antrekk.

Skap ditt perfekte antrekk med de strikkede plagg fra GANNI  

Det er utallige muligheter for å skape akkurat din stil og uttrykk med de flotte strikkede plagg fra GANNI. Du kan sette sammen ditt antrekk på mange forskjellige måter, men vi vil også gjerne inspirere deg til et megakult og flott høstantrekk, med en strikkevest fra GANNI. Prøv en sandfarget GANNI-strikkevest over din hvite GANNI-skjorte, satt sammen med et par rå eller klassiske sorte Noella jeans, og et par kulte Dr. Martens støvletter, så er du klar til en kjølig dog moteriktig høstdag.
Du kan stort sett alltid ta en strikkegenser fra GANNI over ditt antrekk, da de passer til så mange farger og er så enkle i designet. Hvis du mangler et klassisk og flott hverdagsantrekk kan du ta på et par svarte Tiffany-bukser på, sammen med en kul «smiley» T-skjorte fra GANNI, og slenge en svart GANNI-strikkejakke over. Sett dette sammen med dine kule sneakers, eller de populære GANNI-støvler – et megakult og superflott antrekk! Skal du til et mer pyntet arrangement, kan du ta en av strikkegenserne på sammen med et fint skjørt, eller en fargerik kjole, og sette dette sammen med et par høye støvletter og masse smykker. Det er de små detaljer, som farger og tilbehør, som kan sprite dine antrekk opp.

Trenger du inspirasjon til hvordan du matcher ditt antrekk, så kan du følge oss på de sosiale medier; Instagram @Tiffanydenmark og Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/. Her kommer vi med stylingtips, og viser deg det siste nye fra våre lekre motemerker.

Trenger du hjelp?

Elsker du fine og lekre strikkeplagg, så skal du absolutt ta en kikk på vårt utvalg av strikkegensere og vester fra GANNI. Har du spørsmål til en vare, eller trenger hjelp med størrelsen, kan du alltid ringe +45 9812 3038, eller skrive til oss på info@tiffany.dk. Husk at du kan følge oss på Instagram @Tiffanydenmark, og følge med på våre nyheter!

Use This section for facebook icon etc