Ganni Sko

4 Product Found

per side
Angi stigende retning

4 Product Found

per side
Angi stigende retning

Kjøp dine GANNI sko og støvler hos Tiffany! 

Hos Tiffany elsker vi GANNI-sko, og vil gjerne vise deg vårt fine utvalg. Skoene har noen kule og unike design, som gir dem personlighet. De perfekte sko, hvis ditt antrekk mangler det lille ekstra.

Du kan finne ditt neste par med GANNI-sko eller -støvler her inne på siden. Hvis du har spørsmål kan du alltid ringe +45 9812 3038, eller skrive til oss på info@tiffany.dk, så vil vi veilede deg så godt vi kan. Vi gleder oss til å høre fra deg!

GANNI 

GANNI er en familieeid motevirksomhet, som ble grunnlagt i år 2000 i København. I 2009 overtar kreativ direktør Ditte Reffstrup og direktør Nicolaj Reffstrup bedriften, og utvikler deretter et supersterkt motemerke, av høy kvalitet. Det danske motemerket er kjent for sin minimalistiske stil, som med sine farger og unike detaljer atskiller seg fra den vanlige skandinaviske mote. GANNIs design er ment for den motebevisste kvinne, som gjerne vil kle seg i sofistikerte og stilfulle klær, gjerne med det lille ekstra. GANNI utvikler kvalitetsplagg til kvinner som er like fine til hverdag som til fest. De inspirerer kvinner til å finne sin egen stil blant deres design, og vil gjerne gjøre det enkelt og raskt for dem med en travel hverdag, som ikke alltid har så mye tid til å bestemme seg for dagens antrekk. GANNI arbeider ut ifra tre grunnleggende verdier: autentisitet, kvalitet og bevissthet – noe man tydelig kan se i deres produkter, som er preget av mange detaljer og personlighet. GANNI lanserer fire kolleksjoner årlig, som inneholder alt det du mangler i ditt klesskap. Igjennom årene har GANNI utviklet seg markant og har blitt et meget populært motemerke.

GANNI sko og støvler

GANNI lager noen megafine sko og støvler, som alltid er populære hos kundene på grunn av deres unike design. Hvis ditt antrekk mangler det lille ekstra, eller om du mangler noen fine sko til en fest, så kan du garantert finne noen sko eller støvler fra GANNI, som vil passe perfekt med ditt antrekk. GANNIs sko og støvler kan enkelt gi litt ekstra personlighet til ditt antrekk.

Designersko fra GANNI 

Hos GANNI finner du et minimalistisk design, men det blir også lekt med farger, print og materialer. Skoene og stilettene har et meget elegant uttrykk, mens støvlene er mer tøffe og chunky i uttrykket, og kan gi en mer rå stil. Du kan på den måten nedtone ditt mer feminine antrekk. Alt i alt kan du bruke skoene til å pynte opp eller tone antrekket ditt ned.

Det blir brukt noen fine materialer til både sko og støvler. Materialer som f.eks. skinn, viskose og gummi. Mange av materialene er også resirkulerte, som gjør skoene enda bedre! Det er rimelig kult at det kan bli laget så fine sko av resirkulerte materialer – noe som gjør GANNI helt unike.

GANNI-sko til enhver anledning

Det som er så fint med GANNIs utvalg av sko er at alle sko og støvler er behagelige å ha på hele dagen. GANNIs sko er superflotte til hverdagen, og er designet for kvinnen som gjerne vil se stilfull ut dagen lang. GANNIs sko ser kanskje minimalistiske ut, men hvis tar en nærmere titt kan du se alle detaljene, som spriter ethvert antrekk opp. Det er enkelt å gå fra jobb til fest iført en sko eller støvel fra GANNI, nettopp fordi kvaliteten og materialene er så gode. Med deres unike og stilfulle design er GANNIs sko velegnet til enhver begivenhet – f.eks. skole, jobb eller fest. GANNI gjør det altså enkelt å se kul og sofistikert ut på samme tid – moteriktig dagen lang.

Skal du videre til en fest eller et mer formelt arrangement etter jobb? Så er et par GANNI-sko eller -støvler perfekte for deg. Alle sko og støvler fra GANNI kan i seg selv benyttes til fest – det er det som er så fint med GANNIs sko – de kan raskt pynte et antrekk, hvis du mangler litt ekstra glam, når du kommer fra jobb. På denne måten er GANNIs sko funksjonelle og velegnede til alle begivenheter. GANNIs sko og støvler har et tøft, dog elegant og unikt uttrykk, som gir deg selvtillit – klar til å gripe dagen, med fornøyde føtter!

Du er velkommen til å kontakte oss

Både GANNIs sko og støvler finnes i størrelser fra 36 til og med 41. GANNIs sko og støvler har en fin passform og er normale i størrelsen. Hvis du er i tvil om hvilken størrelse du skal ha, kan du sjekke vår størrelsesguide, som du finner i beskrivelsen av hvert enkelt produkt. Du kan alltid ringe oss på +45 98123038 eller skrive til info@tiffany.dk, hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp. Vi stiller alltid til rådighet for deg! Husk du kan følge oss på Instagram @Tiffanydenmark og Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/, hvis du vil bli inspirert eller følge med på våre nyheter.

Use This section for facebook icon etc