Ganni Skjorter

2 Product Found

per side
Angi stigende retning

2 Product Found

per side
Angi stigende retning

Kjøp din GANNI-skjorte hos Tiffany

Mangler du en lekker skjorte eller skjortekjole, i et kult design og lekkert materiale, så skal du velge en GANNI-skjorte! Hos Tiffany har vi et stort utvalg av GANNI-styles, og du vil garantert finne akkurat den GANNI-stil du drømmer om. GANNI er et av våre mange lekre kvalitetsmerker, og er populært blant våre kunder – og det er ikke uten grunn, når klærne er så flotte!

Du kan shoppe ditt nye antrekk og finne din nye GANNI-stil her på siden! Hvis du trenger hjelp, sitter vi klar på telefon +45 98 12 30 38 eller mail info@tiffany.dk.

GANNI-skjorter

GANNI er et populært og kult dansk motemerke, som utvikler kolleksjoner fire ganger om året. GANNI har hovedkontor i København, men har på nåværende tidspunkt fått så mange kunder at de er representert i over 400 nordiske og internasjonale butikker. GANNIs tre grunnleggende verdier er: autentisitet, kvalitet og bevissthet. Dette gjenspeiles tydelig i deres klær, da alle materialer, stiler og uttrykk er nøye gjennomtenkt. Deres mål er å gjøre det enkelt for hverdagskvinnen å se stilfull og sofistikert ut – en kvinne som alltid er klar til å ta verden med storm.

Hvorfor velge en GANNI-skjorte?  

GANNI leverer år etter år lekre og fantastiske klesplagg, blant annet flotte skjorter og skjortekjoler, med de kuleste designs. En GANNI-skjorte er et must-have i ditt klesskap! Hos Tiffany elsker vi GANNI-skjortene, på grunn av det tidløse design – de kan jo brukes til alt! Sett din GANNI-skjorte sammen med et par kule jeans og støvletter, et pent skjørt og sneakers, eller sammen med et par shorts og sandaler, på en varm sommerdag. Mulighetene er mange, men du kan være helt sikker på å oppnå et pent og klassisk antrekk.

Design

GANNI er kjent for deres minimalistiske design. Dog har GANNI også noen plagg som virkelig skiller seg ut, med sine mange detaljer, farger og mønstre – det er derfor vi elsker GANNI. Du finner altså unike design, som er stilrene dog festlige. Det samme gjelder for GANNIs skjorter. Mange av skjortene er ensfargede, med enten knapper, nagler og/eller lommer, som gjør de mer rå i uttrykket. Det som gjør GANNI-skjortene så kule er at man raskt ser pyntet og stylet ut. Man kan aldri slå feil med en flott og klassisk skjorte fra GANNI.

Klimaansvar og bæredyktighet

GANNI er et motemerke dedikert til bæredyktighet. GANNI er bevisste om det miljømessige og sosiale ansvar de har, og vil gjerne prege moteindustrien i en positiv retning. Dette gjør de blant annet ved å sikre en mer klimavennlig produksjon, og ved å anvende resirkulerbare materialer i deres klær.

Det som er kult med GANNI er at man ikke er i tvil om hvorvidt man bidrar til et mer bæredyktig miljø, også innenfor moteindustrien. Det er nemlig plassert et lite merke på GANNIs klær, som viser om det har blitt brukt resirkulerbare materialer. Vi elsker at vi kan følge klærnes reise. Det er også en detaljert vaskeanvisning på hvert plagg, som sikrer at du behandler klærne så skånsomt som mulig, slik at din GANNI-skjorte holder i lang tid.

GANNI-skjorter - anvendelige for alle 

Det som vi liker med GANNI-skjortene er blant annet at de kan brukes av alle aldre og kroppsformer. GANNI-skjortene gjør det enkelt å se sofistikert og stilfull ut på samme tid – et perfekt klesplagg til skole, jobb, møter og fest. GANNI-skjortene appellerer til den moderne kvinne, som gjerne vil skille seg ut på studiet, eller den mer modne dame, som ønsker en klassisk og stilfull skjorte til å bruke på jobb – en skjorte man kan slenge på seg når man har dårlig tid, men fortsatt vil se flott ut. GANNI-skjortene har forskjellige passformer, både tettsittende og mer løse i uttrykket. Det finnes altså et bredt utvalg av GANNI-skjorter for alle.

Du finner GANNI-skjorter i størrelser fra XS (32) til og med L/XL (42). Hvis du er usikker på hvilken størrelse som passer deg, kan du finne en størrelsesguide inne på hvert produkt. Du er også hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss, hvis du fortsatt er i tvil, eller har flere spørsmål.

Hvordan styler du din GANNI-skjorte? 

Dert smarte med GANNI er at deres plagg kan styles på mange forskjellige måter. De deilige GANNI-skjortene kan brukes til et par jeans eller et skjørt, og med en GANNI-skjortekjole kan du trekke på deg et par leggings eller nylonstrømper. Du kan stort sett matche GANNI-skjortene med alt, og det elsker vi her hos Tiffany. Få et kult og stilfullt hverdagsantrekk, med et par jeans, en GANNI-skjorte, og en lekker blazer. Sett dette sammen med et par støvletter eller sneakers, og du er sikret et klassisk, sofistikert og moderne antrekk.

Trenger du inspirasjon til hvordan du kan style din GANNI-skjorte, så ta en tur til vår Instagramprofil @Tiffanydenmark, eller se vår Facebookside https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/. Her legger vi ut masse gode stylingtips, og viser deg det siste nye!

Trenger du hjelp? 

Trenger du hjelp eller veiledning, så er våre søte og flinke salgsassistenter alltid klare til å hjelpe deg. Finner du ikke din favorittskjorte fra GANNI, så kontakt oss og vi kan få den bestilt hjem til deg. Du er velkommen til å ringe på + 45 98 12 30 38 eller skrive til oss på info@tiffany.dk. Husk at du kan følge oss på de sosiale medier!

 

Use This section for facebook icon etc