Ganni Salg

49 Product Found

per side
Angi stigende retning

49 Product Found

per side
Angi stigende retning

Designklær med mønstre og farger fra GANNI på salg 

GANNI er et av de raskest voksende motemerker fra Danmark, og de har klart å innta både Danmark og Norge, samt flere andre land på rekordtid, med deres enkle kolleksjoner, som passer til både hverdag og fest. GANNI henvender seg til den stilfulle kvinne som ønsker å uttrykke sin personlighet, gjennom en kul skandinavisk stil. De skandinaviske røtter har imidlertid ikke begrenset merket til en minimalistisk stil. GANNI er derfor perfekt til Norges modige kvinner, som ønsker en stil med kant og personlighet.  

Merket er et av de beste i Danmark til å blande forskjellige farger, mønstre og stilarter, som du alltid finner i deres kolleksjoner. Når du kikker igjennom GANNIs produkter bærer de preg av sprudlende farger, dyreprint, og især blomstermotiver, som de har blitt kjent for. Merket klarer dog å utrykke det lekne design på en stilfull, og sofistiskert måte, så det fortsatt passer inn i både hverdags- og festgarderoben hos skandinaviske kvinner, som ofte foretrekker det minimalistiske. GANNI har vunnet forbrukernes hjerter, og deres klær rives alltid vekk så fort en ny kolleksjon ankommer butikkene.  

Her på siden har vi samlet alle de lekre klærne fra GANNI til tilbudspriser. Du kan derfor kjøpe de moteriktige plagg hjem fra vårt GANNI-salg, og raskt være med på motebølgen.  

GANNI-utsalg: til den selvstendige og uavhengige kvinne 

GANNIs kolleksjoner består av kjoler, jakker, bluser, bukser, og sko m.m., til kvinner som ønsker å fremheve deres kvinnelighet, på en rå og sofistikert måte. GANNIs kolleksjoner er feminine, med alt fra cardigans i kashmir til lette omslagsskjørt, fra mønstrede skjorter til fargerike strikkegensere i mohair, samt et hav av basic T-skjorter og topper, med kule og edgy trykk. Kolleksjonene er et bilde av de globale tendenser – på sin helt egen estetiske måte. En fortolkning av det beste fra fortid og nåtid, med design og kvalitet i topp. Alle GANNIs kolleksjoner følges opp med en sko-kolleksjon, som utgjør prikken over i-en både i kolleksjonene, og i den moderne kvinnes garderobe.

Når GANNI lanserer en kolleksjon vil du kunne finne deres typiske print, motiver og farger, i forskjellige styles og design. De mønstre og farger som dominerer den gjeldende kolleksjon, finnes både på kjoler, skjorter, bluser og masse annet. På den måten utmerker GANNI seg i det danske og norske gatebilde, der man ved hver sesong aldri er i tvil om at en kjole er fra GANNI, hvis man ser de fine farger og sprudlende design. Dette gjør også GANNI til et anerkjent merke innenfor skandinavisk moteindustri. GANNI beskriver selv at de designer klær som får kvinner til å føle at de er i stand til hva som helst. Merket uttrykker derfor en selvsikkerhet og selvstendighet, med deres klær, som mange kvinner gjerne vil oppnå. Derfor er GANNI også et merke som du ikke kommer utenom når du scroller igjennom forskjellige skandinaviske influenceres Instagramprofiler. De sprudlende farger og mønstre skiller seg ut på profilen, og klærne anses som et tegn på at man er en stilbevisst og hipp kvinne, som følger tidens trender og tendenser.

Vi vil gjerne at alle kvinner kan være med på moten, og føle seg selvsikre og lekre i klærne fra GANNI. Derfor finner du, i vårt store GANNI-salg, alle deres kjoler, bluser og mye mer i de sprudlende design, så du også kan skille deg ut fra mengden.


En motesuksess på rekordtid 

I 2009 overtok ekteparet Ditte Reffstrup og Nicolaj Reffstrup GANNI, som på det tidspunktet fortsatt var et lite merke, som ennå ikke hadde fått et gjennombrudd i den danske moteverdenen. Nicolaj Reffstrup er direktør, mens Ditte Reffstrup er kreativ direktør, og det var Ditte Reffstrup som kom med det sprudlende design, inspirert av ting hun så rundt seg. Det kunne være inspirasjon fra musikk, film eller byer, som gjorde at designet ble lagt merke til i Danmark. Fra 2009 gikk det fort, og GANNI ble raskt et anerkjent merke, og anses i dag som et av Danmarks største motesuksesser. Merket selges i dag i mer enn 400 butikker verden over, og har 21 selvstendige butikker.  

I 2014 ble merket kåret til «årets brand» ved ELLE Style Awards, men det er ikke kun i Danmark at merket har hatt stor suksess. Store stjerner som Gigi Hadid, Kendall Jenner og Rihanna er alle spottet i merkets fargerike design, og it-girls samt andre influencers har blitt hekta på å kle seg med tøy fra merket, uansett om de befinner seg i København eller New York.

Her på siden finner du altså klær fra en av Danmarks største motesuksesser, GANNI, til tilbudspriser. Du finner både de kjente kjolene, i spennende fargekombinasjoner og print, bluser, bukser, og mye mer fra GANNI på salg. Så klikk deg rundt i vårt GANNI-salg. Vi er sikre på at du finner noe du bare må ha.  

Bæredyktighet med fokus på ærlighet 

Når man klikker seg inn på GANNIs hjemmeside og vil lese om deres fokus på miljøet, lyder den første overskrift: “We are not a sustainable brand”. Dette kan kanskje virke rart ved første blikk, men for GANNI er det enormt viktig å være ærlig omkring hvor langt de er i prosessen, med å bli et bæredyktig merke. GANNI anerkjenner den motsetning som eksisterer ved mange merker, som mener de er bæredyktige. Alle i moteindustrien trives nemlig med å konstant produsere nye klær, og promotere et forbruk som ikke er nødvendig. GANNI mener at hvis disse merkene var bæredyktige, ville de stoppe med å promotere det høye forbruk. Derfor fokuserer GANNI på å bli den mest ansvarlige versjonen av seg selv. Dette gjør de ved å hver dag treffe valg, som kan minimere deres sosiale og miljømessige påvirkning.

I dag bruker GANNI resirkulert polyester i de fleste av deres kolleksjoner, og de arbeider med plastikkreduksjon og CO2-kompensasjon. GANNIs mest bæredyktige tiltak er GANNI Postmodern og GANNI Repeat. GANNI Postmodern er en butikk, som selger merkets tidligere kolleksjoner til utsalgspriser, mens GANNI Repeat er et nytt tiltak, der du kan leie forskjellige deler av GANNIs kolleksjoner, så flere kan ha glede av det samme klesplagg, uten at det går til spille eller kastes.

I vårt GANN-salg finner du både klær fra GANNIs nåværende og tidligere kolleksjoner, til utsalgspriser. Hos Tiffany vil vi nemlig gjerne at all de lekre klesplaggene kommer ut til de kvinners garderober, som vil bruke klærne igjen og igjen.  

GANNI: Et design alle synes er kult

Hver sesong kommer GANNI ut med både utfordrende design og basisvarer, som allikevel skiller seg ut fra mengden, med de kule print og mønstre. GANNIs design er eksklusive, og du kan style ethvert antrekk med merkets print og motiver, og raskt se moteriktig og selvsikker ut. Du finner de eksklusive design fra GANNI her i vårt salg, der du kan shoppe både kjoler, bluser, skjørt, bukser, jakker, sko, og mye mer hjem, til gode tilbudspriser.

Use This section for facebook icon etc