Ganni Luer og Hatter

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Finn din nye GANNI-lue hos Tiffany 

Hos Tiffany har vi et lekkert utvalg av luer og hatter til deg. Luene er perfekte til å holde deg varm i de kalde høst- og vintermåneder. Bruk hattene til sommeren, når du skal beskytte deg mot solen. Luene og hattene lages i flere farger og forskjellige mønstre.

Se igjennom siden og finn din neste lue eller hatt hos GANNI. Ring +45 98123038 eller skriv til oss på info@tiffany.dk, hvis du ønsker veiledning eller hjelp! Du kan få tips til styling av din lue eller hatt, og se våre nyheter fra GANNI, på vår Instagramprofil @Tiffanydenmark og Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/. Her finner du selvfølgelig også alle de andre GANNI-plagg du ikke kan gå glipp av.

GANNI - et velkjent dansk motemerke

GANNI er et velkjent og kult dansk motemerke, som ble grunnlagt i år 2000 i København. I 2009 overtok paret Ditte og Nicolaj Reffstrup firmaet, og utviklet et stort og kreativt motemerke av høy kvalitet. GANNI kommer med flotte og sofistikerte kolleksjoner fire ganger om året. GANNIs tre grunnleggende verdier er: autentisitet, kvalitet og bevissthet – noe man også kan se på deres klær. Det er nemlig noen gjennomtenkte materialer og detaljer, som gir klærne personlighet og en moderne vri. Deres mål er å gjøre det enkelt for den alminnelige kvinne å se stilfull og sofistikert ut – så hun alltid er klar til å møte verden med stil.  

GANNIs luer og hatter 

De pene luer fra GANNI er superfine og enkle i designet. De er i et ribbestrikket design, med en liten GANNI-logo på. Luene fås i flere forskjellige farger, blant annet sort og grå – klassiske farger som passer til alt. Er du litt mer vågal finnes luene også i sterkere farger, så hvorfor ikke prøve en lyserosa i år? Den knallrosa fargen er faktisk flott til mange andre farger, men spesielt kul med en beige, grå eller svart vinterjakke. Se vårt store uvtalg av vinterjakker her; https://www.tiffany.dk/kategorier/overtoj [RET LINK?].

For inspirasjon til hvordan du kan style de fine GANNI-luene må du sjekke ut vår Instagram @tiffanydenmark.

Materiale i GANNI-luer

De ribbestrikkede luene er i en deilig og myk resirkulert ullblanding, som garantert holder deg varm i de kalde vintermånedene.

Er du i tvil eller har spørsmål? 

Vi håper du finnet en lue som passer perfekt til din stil. Du kan alltid ringe +45 9812 3038 eller skrive til oss på info@tiffany.dk, hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp ift. styling, størrelse, vaskeanvisning m.m. Husk at du kan følge oss på Instagram @Tiffanydenmark, der vi viser fram det siste nye, og gir deg tips til sesongens perfekte antrekk. 

Use This section for facebook icon etc