Ganni kjoler

11 Product Found

per side
Angi stigende retning

11 Product Found

per side
Angi stigende retning

GANNI-kjoler

Hvis du er på utkikk etter en kjole i lekker kvalitet og med et kult design, få følelsen av å være moteriktig og selvsikker, så er det en GANNI-kjole du trenger. GANNI er en av butikkens mange eksklusive og populære merker, og hos Tiffany tilbyr vi et stort utvalg av merkets aller fineste kjoler.
Hvis du trenger inspirasjon, kan du sjekke vår Instagram @tiffanydenmark, der vi oppdaterer med siste nytt innenfor mote og stil. På vår Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/ kan du få stylingstips, og følge de seneste trender.

Hvorfor velge en GANNI-kjole? 

Design

GANNI-kjolene helt unike grunnet deres sofistikerte og rå design, som skiller seg ut fra «mainstream» mote. GANNI-kjolene er av kvalitetsdesign, med vakre og gjennomtenkte detaljer. Ved første blikk kan GANNI-kjolene virke enkle og minimalistiske, men på nært hold på kan du se hvor detaljerte kjolene faktisk er. Forskjellige detaljer som sømmer, knapper, print, mønstre, og valg av materiale gjør GANNI-kjolene helt unike, med et personlig uttrykk – noe vi elsker! Med en kjole fra GANNI kan du sikre et enkelt, vakkert og tidløst antrekk.

Materialer og kvalitet

Hvis du liker å føle deg godt tilpass og komfortabel i dine klær, så skal du prøve en GANNI-kjole. Elsker du lekre materialer som er naturlige og resirkulerte, så er GANNI også det rette valg. Merket har de seneste årene hatt økt fokus på klimaansvar, og bruker derfor flere resirkulerbare materialer i deres produkter. Hvis man ser på klærne kan man ofte finne et lite merke, som indikerer at stoffet inneholder resirkulerbare materialer. GANNI viser en imponerende miljøbevissthet, og respekt for det sosiale ansvar som ligger hos merket. Deres mål er å forlenge klærnes bruksverdi og holdbarhet, så GANNI-kjolene kan vare sesong etter sesong. Derfor finner du også en detaljert vaskeanvisning på alle GANNIs produkter, så du kan sikre deg at klærne ser bra ut, og holder formen, i flere år.  

Farger

Med GANNIs valg av farger kan vi med sikkerhet si at dette er et merke som tør å tenke annerledes, både når det kommer til print, mønstre og sammensetningen av farger – altså enda en ting som gjør oss forelskede i GANNI. Disse print og mønstre går også igjen på en masse tilbehør og accessoirer, så man matche sin GANNI-kjole med f.eks. en veske fra samme kolleksjon – garantert stilsikkert. Utover dette klarer GANNI alltid å utvikle noen kjoler som virkelig passer sesongens farger og mønstre. Derfor kan man alltid gjenkjenne en GANNI-kjole på lang avstand – noe som også bekrefter hvor spesielle og unike disse kjolene er. Hvis du drømmer om å skille deg ut, og finne din egen stil, så skal du velge en GANNI-kjole.

Alle aldre og størrelser

Det er også fantastisk at GANNI-kjolene produseres til en bred aldersgruppe. Jenter og kvinner uansett alder kan anvende kjolene, på grunn av GANNIs enkle og tidløse design. GANNI-kjolen appellerer til både tenåringsjenter og arbeidskvinnen, som gjerne vil se sofistikerte ut på den kule måten. Den er også til den modne kvinne, som gjerne vil se elegant og stilfull ut. GANNI-kjolen er perfekt til enhver størrelse og alder. Mange av kjolene er designet med en passform som de fleste kvinner kan føle seg komfortable i, men like du mer tettsydde plagg, kan du også finne kjolen som passer deg.
I vårt store utvalg av GANNI-kjoler finner du størrelser fra 32 til og med 44. Hvis du ikke vet om GANNI-kjolen er i den riktige størrelse, kan du følge størrelsesguiden som du finner inne på produktet. Du er også velkommen til å ringe eller skrive til oss – vi står klare for å hjelpe deg. Om yndlingskjolen fra GANNI ikke finnes i din størrelse, er det bare å kontakte oss, så kan vi bestille den hjem til deg så raskt som mulig!

GANNI-kjoler til enhver begivenhet   

Du kjenner følelsen av å være velkledd – klar for festen, møtet med dine nye kollegaer, eller en date. Vi kan garantere at du får denne følelsen, hvis du har på deg en kjole fra GANNI, på det neste arrangement. Hos Tiffany elsker vi GANNI-kjoler, da de med sitt eksklusive, råtøffe og lekre design er anvendelige til enhver begivenhet. Alle kjolene kan brukes til både hverdag og jobb, men med det rette tilbehør kan GANNI-kjolen lett sikre en mer formell og festlig stil. Dette gjør GANNI-kjolene anvendelige og funksjonelle for alle kvinner og begivenheter. Kjolene er nemlig designet på en måte som er passende til hverdagsbruk, men som lett kan styles opp til fest. Om du matcher din GANNI-kjole med et par jeans og sneakers, eller nylonstrømper og støvletter, er du sikret et lekkert og stilfullt antrekk. GANNI-kjolene er i god kvalitet, og er behagelige å ha på hele dagen. GANNI har gjort det enkelt for hverdagskvinner å være velkledd, på alle tidspunkter og i alle situasjoner. GANNI-kjolen er preget av mange pene detaljer, som gir deg akkurat den stil du mangler, uansett om du skal på fest, jobb, konsert eller på date.

Vi står alltid klar for å hjelpe deg med å finne den rette GANNI-kjole

Her hos Tiffany har vi et skarpt blikk for tidens trender og tendenser, og vi står alltid klar for å hjelpe deg med å finne nettopp det du mangler. Kunne du tenke deg en GANNI-kjole, men er i tvil om hvilken stil eller passform som passer deg best, hjelper vi deg gjerne. Du er alltid velkommen til å kontakt oss! Vårt dyktige team står klare til å besvare dine spørsmål og komme med råd, etter beste evne. Kontakt oss på telefon +45 98 12 30 38, eller mail: info@tiffany.dk, så vil vi svare deg så fort som mulig.

 

 

 

 

Use This section for facebook icon etc