Ganni Jakker

2 Product Found

per side
Angi stigende retning

2 Product Found

per side
Angi stigende retning

En GANNI-jakke er et must-have for kvinner som prioriterer god stil

GANNI er at av Danmarks største motemerker, og deres kule og utfordrende stil er ikke til å unngå i byen, i både Danmark, Norge og Sverige. Merket har også begynt å vekke interesse hos kunder utenfor Skandinavia. GANNIs design er kjennetegnet ved deres sprudlende, fargerike og moderne stil, som uttrykker en morsom, stilsikker og unik identitet. GANNI, som ble grunnlagt i København, er et moderne og globalt motemerke, eid og styrt av ekteparet Ditte Reffstrup og Nicolaj Reffstrup. Med inspirasjon fra sine kunder er merkets visjon enkelt: å skape selvsikre og moderne plagg til enhver anledning. Selv om GANNI er grunnlagt på bakgrunn av minimalistisk og skandinavisk mote, så kan man trygt si at GANNIs stil er skandinavisk stil versjon 2.0. De utgjør en ny epoke, fylt med uventede detaljer og personlighet. Den uanstrengte tilgang til design gjenspeiler Københavns avslappede holdning: en by som unngår tendenser og normer, og heller vil feire individualitet og unik stil.

GANNI lager kolleksjoner med alt fra bluser og T-skjorter, til jakker og kåper. En GANNI-jakke kan både være en minimalistisk og klassisk kåpe, eller en flott GANNI-dunkjakke, som holder deg varm og moteriktig hele vinteren. En GANNI-kåpe eller -jakke kjennetegnes ved et unikt og personlig uttrykk. Går du rundt i diverse storbyer kan du raskt gjenkjenne GANNIs design. Deres stil snakker for seg selv, og man vil legge merke til GANNIs karakteristiske farger og mønstre, samt rå og moderne mentalitet, på lang avstand. Spesielt en GANNI-vinterjakke eller -dunjakke finnes typisk i en blanding av masse forskjellige farger, som normalt ikke blandes. Jakkene kan være i en blanding av f.eks. rosa, grønn og beige. En GANNI-jakke er ment for den moderne, stilsikre, og selvsikre kvinne, som ikke er redd for å skille seg ut, og som garantert vil bli lagt merke til. 

 

Finn din GANNI-vinterjakke i et personlig og stilsikkert design

I tillegg til å ha fått en masse anerkjennelse for deres fine og kule T-skjorter med smilefjes, og for deres pene og moderne blomsterkjoler, så har GANNIs vinterjakker blitt mer og mer ettertraktet. En GANNI-vinterjakke står derfor øverst på mange moteikoners ønskelister, så du skal være rask når GANNIs høst- og vinterkolleksjoner kommer ut. Sånn er det som regel med de fleste av GANNIs kolleksjoner, noe som beviser hvor populært merket har blitt. En GANNI-vinterjakke er laget i de beste materialer, som ull og skinn, og en GANNI-dunjakke er fylt med de lekreste og isolerende dun, så du kan holde deg varm på de kalde og våte vinterdagene. Her på siden finner du de klassiske GANNI-kåpene, med en mer feminin silhuett, og et pent og moderne uttrykk, som kan brukes til både hverdag og fest. I tillegg finner du også større GANNI-dunjakker, som er den perfekte vinterjakken, til de virkelige kalde dagene, spesielt hvis du skal ut på sykkel- eller gåtur. En GANNI-kåpe kan styles med alt fra sneakers til stiletter, og er perfekte til en kveld ute med jentene, eller en shoppingtur i byen, når du gjerne vil se flott og moderne ut. GANNIs mentalitet er at de ønsker å gjøre kvinner mer selvsikre. Deres klær skal anses mer som en sinnstilstand enn en stil – en måte å utfolde seg selv, sin personlighet og sitt humør på. Derfor appellerer GANNI til alle som våger å kle seg akkurat som de har lyst, og med et design som sprer glede. Og derfor finner du også GANNI-kåper i sprudlende farger og mønstre, inspirert av 90- eller 2000-tallet, med fargerike prikker og rutemønstre.

 

Kjøp en GANNI-kåpe fra en av Danmarks største motesuksesser

Siden Ditte Reffstrup og Nicolaj Reffstrup overtok GANNI i 2009, har merket vokst til å bli dobbelt så stort, og har blitt anerkjent i den internasjonale motekultur. Ditte Reffstrup er GANNIs kreative direktør, og det var hennes idé til fargerike og moderne design, som igangsatte merkets nåværende suksess. Ditte Reffstrup lar seg inspirere av alt omkring henne – som musikk, byer, filmer – og har gjort GANNI til det merket der er i dag. I dag finner du GANNI i mer enn 400 butikker verden over, og merket har selv 21 dedikerte GANNI-butikker.  

Siden 2009 har også merket blitt kåret til «årets brand» under ELLE Style Awards 2014. Og det er ikke bare i Danmark, og resten av Norden, GANNI har hatt så stor suksess. Flere kjente personer som Kendall Jenner, Rihanna og Gigi Hadid, har alle blitt sett med GANNIs sprudlende kåper. Du kan heller ikke unngå merket på de sosiale medier som Instagram, der moteikoner og influencers legger ut bilder med deres GANNI-klær på, hver dag. Dette er også en av GANNIs egne satsningsområder. De har nemlig utviklet hashtagget #GANNIGIRLS, som oppfordrer kvinner over hele verden til å dele bilder av deres forskjellige antrekk og stil, med merkets produkter. På den måten inspirerer GANNI unge kvinner til å dele sine flotte og moderne antrekk, satt sammen av deres forskjellige produkter, samtidig som de også får vist at de er selvsikre og stolte av hvordan de går kledd.

Her på siden finner du GANNI-vinterjakker og GANNI-kåper, som avspeiler den samme stil og selvsikkerhet som resten av GANNIs produkter. Er du ute etter andre klær fra GANNI finner du resten av GANNIs kolleksjoner, i vårt store utvalg, her på siden. Du finner både T-skjorter, kjoler, skjørt, bukser og my emer, i de kjente og spennende fargekombinasjoner og mønstre. Du kan jo selvfølgelig kle deg i GANNI fra topp til tå!

Use This section for facebook icon etc