Ganni Bluser

5 Product Found

per side
Angi stigende retning

5 Product Found

per side
Angi stigende retning

Kjøp din GANNI-bluse hos Tiffany

Hos Tiffany er vi store tilhengere av GANNI, og du kan med garanti finne din yndlingsbluse fra GANNI her på siden! Våre vennlige og profesjonelle salgsassistener står klare på telefonen eller på nettet for å hjelpe deg med stylingtips og størrelse, så du finner akkurat den GANNI-blusen du leter etter.

GANNI – motemerket som bare blir større og større

GANNI er et dansk motemerke, som siden 2009 har vært eid av paret Ditte og Nicolaj Reffstrup. Med deres kreative og inspirerende design har de utviklet GANNI til det populære og internasjonale motemerket det er i dag. GANNI er et merke for den kvalitetsbevisste kvinne, som liker å kle seg i minimalistiske og lekre plagg, produsert med omtanke for miljøet. GANNI er veldig opptatt av at deres designs har personlighet, og arbeider derfor ut ifra 3 grunnleggende verdier: autentisitet, kvalitet og bevissthet. Alle klær er gjennomtenkte, helt ned til minste detalj – akkurat de detaljer som skaper det perfekte uttrykk til ditt antrekk. GANNI lever i høyeste grad opp til sine verdier. GANNI er nå representert i over 400 butikker, spredt utover heler verden, og de er absolutt ikke ferdige, da dette merket bare blir større og større.

GANNI-bluser 

Hvert år blir det designet fire GANNI-kolleksjoner fylt med lekre plagg. Hver gang finner vi noen fine og elegante GANNI-bluser. Det lekre ved GANNI-bluser er at de passer perfekt til både hverdag og fest. Blusene har hver især et unikt design. GANNI lager både alminnelige bluser, omslagsbluser, og høyhalsede bluser – alle med lekre design, som trykk eller små detaljer, som gir et eget uttrykk og personlighet. Blusene får karakter med alle sine mønstre og detaljer. Derfor vil en bluse fra GANNI kunne sprite opp ditt antrekk.

Omslagsblusen gir et flott og feminint uttrykk, da denne fremhever dine former på en vakker måte. GANNIs omslagsbluser er ofte med v-hals og bindebånd i midjen. Perfekte til både skjørt og bukser eller jeans. GANNIs omslagsbluse er meget populær, og kommer igjen hvert år med nye mønstre, trykk og moteriktige farger.

GANNIs høyhalsede bluser er perfekte til de kaldere vintermåneder. De er lekre og flotte – perfekte til å ha på under en skjorte, kjole eller vest. GANNIs høyhalsede bluser blir laget i flotte mønstre og farger, som vil pynte ditt antrekk. Blusene med høy hals lages i de lekreste materialer, som gjør dem myke og behagelige å ha på. De er også litt elastiske og bevegelige, og vil tilpasse seg din kropp på en flott måte.

Kvalitet og design 

GANNI-blusene er helt unike, med flotte design. Noe som gjør dem spesielle er deres mønstre, som utformes i mange forskjellige varianter – fra dyretrykk til blomstertrykk. Du finner GANNI-blusene i flere forskjellige farger, men fortsatt i et minimalistisk design. Alle GANNI-blusene har helt unike og med flotte design, som kan gi ditt antrekk både en elegant, men også et tøft uttrykk. Det er akkurat dette GANNI er kjent for – det feminine og minimalistiske, med en tøff vri.

GANNI-blusene er laget av 100% økologisk bomull. De myke materialene er superlekre, og gjør at blusene er deilige å ha på hele dagen. GANNI bruker mange resirkulerbare materialer i sine produkter, og har med årene også gjort sin produksjon mer klimavennlig. GANNI har alltid hatt et stort fokus på bæredyktighet – de tenker både på deg og på fremtiden. Du kan se på klærne om de er laget av resirkulerbare materialer, indikert ved et lite merke ved siden av vaskelappen. Det er gøy å vite hvor klærne man elsker kommer fra, og at man kan bruke disse med god samvittighet. Det er viktig å følge vaskeanvisningen, så dine klær holder så lenge som mulig.

Styling av GANNI-bluser

Du kan bruke GANNI-blusene med hva som helst, f.eks. bukser, skjørt og shorts. Du kan også sette din bluse sammen med en fin kjole. Blusene kan settes sammen med et silkeskjørt og noen høye hæler eller sneakers, for et mer elegant og pent antrekk. Hvis du ønsker et tøffere uttrykk, kan du sette din GANNI-bluse sammen med et par rå jeans og støvletter. En kul GANNI-veske slengt over skulderen, og du er klar for å ta verden med storm.

GANNI T-skjorter

GANNIs T-skjorter er et plagg som GANNI er spesielt kjente for. De flotte GANNI T-skjorter finnes i forskjellige vintagetrykk, og gjerne med en GANNI-logo på. Den ultimate statement T-skjorte, med et politisk budskap eller GANNI-logo på. GANNIs T-skjorter er laget i 100% økologisk bomull, og er superdeilige og behagelig å ha på. Altså massevis av flotte T-skjorter som er enkle å style, både til hverdag og til fest.

Anvendelige GANNI-plagg til hverdag og fest 

Det kule med med GANNIs bluser og T-skjorter er at de kan brukes til alle begivenheter – både hverdag og til fest. Det minimalistiske design gir et nedtonet men unikt uttrykk, med tilhørende farger og små detaljer, som knapper. Deilige å ha på hele dagen, og enkle å style til ditt antrekk. Av og til går det samme mønster igjen på flere plagg som f.eks. bluser og kjoler, noe som gjør at man kan få sitt favorittmønster i flere forskjellige plagg og styles – kjempekult! GANNIs bluser og T-skjorter er perfekte til en fin middag, bursdag, eller noe helt annet – altså anvendelige til enhver situasjon og begivenhet. Disse superlekre plagg må du bare ha i ditt klesskap!

Ring eller skriv gjerne til vår kundeservice

Hvis du mangler en flott bluse, så kikk igjennom vårt bluseutvalg fra GANNI, der du garantert finner noe du liker. Se vårt store sortiment her på siden, og bestill din yndlingsbluse hjem i dag. Vi står klare til å hjelpe og veilede deg etter beste evne. Ring +45 98123038 eller skriv til ossinfo@tiffany.dk, hvis du har spørsmål angående størrelse, modell, retur m.m. Vår kundeservice sitter klar til å hjelpe deg! Husk at du kan følge oss på Instagram @tiffanydenmark og Facebook https://www.facebook.com/Tiffany.Aalborg/, der du kan få med deg våre nyheter, og tips og triks til å sette sammen det kuleste antrekket.

Use This section for facebook icon etc