Ganni

138 Product Found

Side
per side
Angi stigende retning

138 Product Found

Side
per side
Angi stigende retning

Stort utvalg av GANNI hos Tiffany

Hos Tiffany tilbyr vi et bredt utvalg av GANNI-styles. Hos Tiffany er vi alltid i forkant av tidens trender og tendenser, og vi sørger alltid for kunne gi dere de nyeste kolleksjoner til hver sesong, så fort som mulig. Kikk igjennom vår side og finn ditt nye GANNI-plagg i dag!

GANNI

GANNI er et familieeid dansk motefirma som ble grunnlagt i år 2000 i København. I 2009 overtok kreativ direktør Ditte Reffstrup og direktør Nicolaj Reffstrup firmaet, og utviklet det store motemerket av høy kvalitet.

GANNI utvikler kvalitets-styles til kvinner, som passer til både hverdag og fest. Med inspirasjon fra reiser, opplevelser, og de sterke og modige kvinner verden rundt, spesielt de stilfulle kvinner fra København, utvikler GANNI produkter som bryter med den klassiske skandinaviske mote. GANNI arbeider ut ifra tre grunnleggende verdier for deres designs; autentisitet, kvalitet og bevissthet, som også avspeiles i deres klær – materialer, personlighet og uttrykk er nemlig nøye gjennomtenkt.

Gjennom årene har GANNI utviklet seg markant, og har blitt et stort motemerke. GANNI er i dag representert i over 400 danske og internasjonale butikker. Det som startet som et mindre firma i Danmark, som produserte alminnelige basisplagg, har nå blitt til en kjempestor internasjonal motevirksomhet.

Klimaansvar og bæredyktighet

GANNI står opp for klimavennlighet og har igjennom årene arbeidet i en mer og mer bæredyktig retning. Med respekt for deres sosiale ansvar vil GANNI gjerne sette et positivt preg på moteindustrien – de vil gjøre sitt for at det kommer en mer bæredyktig tilgang innenfor moteverdenen. GANNI anvender blant annet natur- og resirkulerbare materialer i deres produkter. De er også bevisste om selve produksjonen av deres tøy – denne har også blitt mer klimavennlig.

At nettopp den topp eller kjole, du har kjøpt fra Ganni, er laget av resirkulerbare materialer, indikeres ved et lite merke på klærne. Det er også detaljerte vaskeanvisninger på alt av tøy, så dette det kan bli behandlet skånsomt, og dermed forlenge plaggenes holdbarhet og bruksverdi. Det blir altså utvist en omfattende og imponerende klimaansvarlighet hos GANNI.

Kolleksjoner fra GANNI

Fire ganger om året presenterer GANNI en «ready-to-wear»-kolleksjon – klær til hverdag og fest. GANNI klarer å levere lekre nye styles, i flotte mønstre og farger, hver gang. Fargesammensetninger og mønstre kombineres på en leken måte. GANNI er eksepsjonelt gode til å skape unike uttrykk og spesielle designs, ved hjelp av mønstre og farger – noe som gjør at man kan gjenkjenne GANNIs klær på lang avstand. Designet er alltid en kombinasjon av det rå og feminine, som til sammen gir en smakfull og minimalistisk stil – og det elsker vi! Selv om GANNI bruker mye farge og mønster, klarer de fortsatt å lage noen produkter som er avdempede, og som passer til enhver begivenhet. For kreativ direktør Ditte Reffstrup er det viktig å eksperimentere med den skandinaviske stil, og bringe fram personlighet og kontraster i klærne. Det vil vi også si at GANNI får fram med sine produkter – elegant og med det lille ekstra – det er akkurat sånn vi liker det!

Det blir også produsert en stor mengde tilbehør og sko. Selv om GANNI-klærne er fargerike og hippe i seg selv, kan det være kult å style antrekket opp med matchende accessories. De samme mønstre og trykk går igjen på GANNIs accessories, så man kan på den måten gå «all-in» med sitt favorittmønster – rimelig kult!

GANNI er også kjent for deres utvalg av sko, som har et kult og elegant uttrykk. Det blir laget alt fra sandaler, til sneakers og støvler. Sko som kan brukes til enhver begivenhet. Alle detaljer er gjennomtenkt, og designet strekker grensene. GANNIs skodesign er helt spesielt, og det er virkelig tenkt over hver eneste detalj – noe som er med til å gjøre skoene helt unike.

GANNI’s produkter passer alle aldre, og fås i størrelser fra XXS (32) til og med XL (44). Klærne er altså designet til en bred kundegruppe – og det elsker vi! Om du er den modne kvinne, som vil se smakfull og sofistikert ut, eller studenten, som vil se moderne og kul ut, så har GANNI klærne for deg. Mange av klærne har en avslappet og oversized passform, men hvis du foretrekker mer tettsittende tøy, så kan du også finne dette hos GANNI. Det er nemlig variasjonen i klærne, som er så deilig med GANNI – hvordan det ser ut, hvilket uttrykk det gir og hvordan det skal sitte. Det kommer kun an på hvilken stil du er på utkikk etter, GANNI har alt du måtte trenge.   

GANNI-klær til hverdag og fest

Det som er så fantastisk med GANNIs klær er at de er behagelige å ha på hele dagen. GANNI-klærne er superlekre til hverdagen, og er designet til hverdagskvinner som gjerne vil se stilfull ut dagen lang. GANNIs klær ser kanskje minimalistiske ut, men de er så detaljerte at de også vil piffe opp hverdagen. Det er kjempeenkelt å gå fra jobb til en fest når du har på deg et antrekk fra GANNI, nettopp fordi deres kvalitet og materialer er så lekre. Med deres unike og stilfulle design er GANNIs produkter velegnede til enhver begivenhet – f.eks. skole, jobb og fest. GANNI gjør det enkelt å se moderne og sofistikert ut på samme tid – stilfull hele dagen.

Skal du videre til en fest eller et mer formelt arrangement etter jobb? Så kan GANNIs klær selvfølgelig også brukes. Klærne kan i seg selv benyttes til fest, men det som er kult med GANNI er at du også enkelt kan piffe opp plaggene, hvis du skulle mangle litt ekstra glam. GANNIs klær er superfunksjonelle og perfekte til dette. Klærne har et tøft, men også elegant og unikt uttrykk som gir deg en selvtillitsboost – du er alltid klar til å ta verden med storm med klær fra GANNI!

Vi står klar til å hjelpe deg

Er du usikker på hvilken størrelse du skal ha? Skal dine klær legges opp eller sys om? Kanskje er din GANNI-favoritt ikke i din størrelse? Fortvil ikke! – Vi står klar til å hjelpe og veilede deg. Du kan alltid sjekke vår størrelsesguide på hvert enkelt produkt, hvis du er i tvil om din størrelse. Vi vil med glede sende ditt tøy til skredderen for deg og/eller få bestilt din ønskede style, så du kan få dine favoritter akkurat når du trenger det.  

Kjøp dine GANNI-klær hos Tiffany 

Hos Tiffany er vi hekta på GANNI! Vil du gjerne ha eksklusive og lekre plagg, som er behagelige å ha på, og som du føler deg tilpass i, så er det GANNI du skal kjøpe. De vakre GANNI-klærne er et av våre mest populære merker her i butikken, og ikke uten grunn! Se vårt store utvalg her på siden, og kjøp ditt neste GANNI-antrekk i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp, er du velkommen til å ringe +45 98123038, eller skrive til oss på info@tiffany.dk. Følg oss på Instagram @tiffanydenmark for å se de nyeste GANNI-styles.  

Use This section for facebook icon etc