Anine Bing Salg

39 Product Found

per side
Angi stigende retning

39 Product Found

per side
Angi stigende retning

Anine Bing salg: Edgy og kule styles på tilbud 

Den danskfødte CEO og grunnlegger Anine Bing startet sitt eget merke i Los Angeles i 2012. Merket har vokst raskt siden dets begynnelse og har vært nominert til den prestisjefylte pris som året designer ved Guldknappen i 2015. Hvis du spør Anine Bing selv, så er nøkkelen til merkets suksess at hun skaper klær som hun selv har lyst til å gå med. Med inspirasjon fra den skandinaviske arv og amerikanske ånd tilbyr merket luksuriøse og tidløse design, med et rått og samtidig feminint uttrykk. I vårt Anine Bing salg finner du både tøffe styles og design, som passer perfekt inn i din garderobe av basis T-skjorter og topper. Merket har blitt tatt godt imot og det har raskt utviklet seg til å være et kjent merke verden rundt. Og man kommer ikke utenom Anine Bing uansett om man befinner seg i Norge, Danmark, Sverige eller USA. På grunn av sin opprinnelse i Los Angeles fikk merket også raskt anerkjennelse hos de berømte og kjente skuespillerinnene Kate Bosworth og Jessica Alba, som jevnlig viser seg med klær fra merket. I merkets kolleksjoner finner du alt det du trenger til garderoben. De har både de perfekte skinny-jeans, kule T-skjorter med trykk, lekre blazere, og rå og edgy chelsea-støvletter. Vårt Anine Bing salg bugner altså av minimalistiske, kule og edgy styles i et tidløst design, som kan få enhver kvinne til å gjemme de feminine og klassiske styles bakerst i skapet.

 

Fyll garderoben med eksklusive og luksuriøse styles fra vårt Anine Bing sale 

Anine Bing avspeiler en miks mellom boho og rock, men også en avslappet og moteriktig stil, med styles og design som man ha på både morgen og kveld. Enkle og minimalistiske klesplagg som du vil glede deg til å ta ut av skapet sesong etter sesong. Anine Bing er ikke som de fleste andre klesmerker. De har nemlig valgt å ikke komme ut med en ny kolleksjon hver sesong. Anine Bings egen holdning er å heller tilby nye kolleksjoner og kreasjoner regelmessig og sideløpene med nye trender, inspirasjon og humør. I stedet for å prøve og følge moteverdenens stil og tempo, som skifter hver eneste dag, lager Anine Bing klær som passer inn i moderne og aktive kvinners livsstil og hverdag. Og Anine Bing vet også en ting eller to om moteverdenen. Hun startet nemlig å arbeide med mote i en alder av 15 år, da hun startet som modell. Hun har siden vokst opp til å bli en moteblogger, som også inspirerte henne til å lansere sitt eget klesmerke. Anine Bing lever ut sin drøm, og arbeider hver dag med målet om å skape klær som er enkle og behagelige å ha på, med fokus på kvalitet og passform. Og det er akkurat sånn vi i Tiffany vil beskrive merket Anine Bing. Derfor er vi også stolte av å kunne tilby deg merkets edgy og kvalitetspregede design på tilbud i vårt Anine Bing salg.  

Tilføy en kant til din feminine stil

Hos Tiffany elsker vi alle våre merker, og vi bruker lang tid på å velge hvilke merker og produkter vi gjerne vil føre i våre butikker. For oss er det nemlig viktig at vi treffer blink i forhold til hva vi selv vil ha på og kle oss i. Derfor elsker vi også merker med mange forskjellige uttrykk og stiler, fordi vi det at noen er mer interessert i de feminine antrekk, mens andre foretrekker de mer edgy og rå antrekk. Det er nettopp her Anine Bing kommer inn i bildet. Det er et merke som designer klær perfekte for den moderne kvinne. Merket viser stor selvstendighet og styrke, og er derfor også et merke som henvender seg til den sterke karrierekvinne. Her i vårt Anine Bing salg kan du derfor finne forskjellige styles som tilføyer en kant til ditt ellers kanskje mer feminine uttrykk. Du finner blant annet de velkjente T-skjorter og gensere med råtøffe ørne- og tigertrykk.

Use This section for facebook icon etc