Anine Bing Jeans og Bukser

25 Product Found

per side
Angi stigende retning

25 Product Found

per side
Angi stigende retning

Anine Bing-jeans: En kul og rå tilføyelse til din garderobe 

Designeren Anine Bing, som er født i Danmark og oppvokst i Sverige, er tidligere modell og har de seneste år vært en stor del av motebildet. I 2012 lanserte hun sitt eget merke under eget navn, Anine Bing. Merket er basert i Los Angeles og elsket for dets luksuriøse basic produkter, med et rocket og stilfullt uttrykk. Kolleksjonene er fylt med hverdagsstyles som du vil elske, og få lyst til å gå med for alltid. Du bør ta en kikk på Anine Bing-jeans, hvis du ønsker en umiddelbar fornyelse av din garderobe. Anine Bing-jeans er nemlig supermoderne og finnes i både skinny, boyfriend og en masse andre passformer. Jeansene er i denim av høyeste kvalitet, med klassiske lys- eller mørkvaskede uttrykk, og med hullete eller frynsete detaljer og tøffe glidelåser. I tillegg til Anine Bing-jeans finner du også lekre og kule T-skjorter og gensere med tøffe trykk, som den velkjente tiger eller ørnen. Kolleksjonene hennes inneholder også strikkegensere av høy kvalitet, og råtøffe støvletter med nagler og knapper. Anine Bing henvender seg til den moteriktige og selvsikre kvinne, som elsker en rå og edgy stil, og ønsker å ta et oppgjør med alt det søte og feminine. I Anine Bings verden kan en karrierekvinne selvfølgelig kle seg i et par kule jeans, en T-skjorte og en lekker blazer, og fortsatt se profesjonell og moteriktig ut.

Gi din stil en kant med et par Anine Bing-jeans 

Det er ingen som kan si noe på at et par jeans er fundamentalt og grunnleggende for enhver garderobe. Du kan alltid slenge på deg et par jeans, både til hverdag og til fest. Du kan matche dine jeans med hva som helst og fortsatt se moteriktig og stilfull ut. Derfor er denim en viktig del av din garderobe. Men det handler også om å ha de typer, snitt, og vasket uttrykk som passer din stil og kroppsform. Det å skulle finne de perfekte jeans kan godt være slitsomt og tidskrevende, og noen ganger kan det virke som en umulig oppgave. Men dette vil ikke være et problem hvis du kjøper et par Anine Bing-jeans. Buksene finnes i et hav av forskjellige vask og snitt, og du kan med garanti finne det perfekt par, som sitter som støpt på deg. Første skritt i retning av det perfekte par jeans er å bestemme seg for om man ønsker Anine Bing-jeans med høyt eller lavt liv, da dette kan bety mye for hvordan buksene passer deg. Deretter er det valget om det perfekte snitt, i forhold til hvordan du ønsker å style og matche dine Anine Bing-jeans. Et par boyfriend-jeans er fine til en mer avslappet stil, og kan styles med en basic T-skjorte i hvit eller svart. Du kan også sette buksene sammen med en blazer og et par stiletter, for et mer feminint og formelt uttrykk. Anine Bing-jeans finnes også med et tettsittende eller skinny snitt, som nok er den type jeans de fleste har i skapet. Disse kan nemlig brukes til alt, og finnes både som lys- og mørkvaskede. Et par skinne jeans ser bra ut til nesten alt, både oversize T-skjorter, og fine stramme bluser. Du kan altså style et par Anine Bing-jeans akkurat sånn som du har lyst, og skape det antrekk som best uttrykker din stil og personlighet.


Her på siden finner du alle våre Anine Bing-jeans, men du kan også finne andre styles fra Anine Bing hos oss i Tiffany. For eksempel deres populære T-skjorter og gensere med kule trykk, deilige strikkegensere, eller den perfekte hvite skjorte.

Use This section for facebook icon etc