Anine Bing

 

199 Product Found

Side
per side
Angi stigende retning

199 Product Found

Side
per side
Angi stigende retning

Kjøp Anine Bing hos Tiffany

Vi har hos Tiffany et stort og oppdatert utvalg av Anine Bing-styles. Hos Tiffany har Anine Bings lekre kvalitetsmerke raskt blitt populært. Det vi elsker med Anine Bing er at det er kvalitetsdesign, som med sitt minimalistiske og rå uttrykk passer til enhver begivenhet, og derfor er essensielt for den moderne kvinne. Hvis du er like hekta på Anine Bing som vi er så se våre Anine Bing styles, og kjøp ditt nye antrekk her https://www.tiffanyfashion.no/merker/anine-bing 

Anine Bing

Anine Bing er en dansk/brasiliansk kvinne som har vokst opp i Sverige. Siden Anine var 15 år har hun jobbet som modell, og allerede som 20-årig flyttet hun til L.A. Der bor hun nå med sin mann og to barn. Hennes mange års erfaring innenfor motebransjen har betydd at hun har funnet sitt helt egne design – en lidenskap som du kan nyte godt av. Hun fikk sitt gjennombrudd i 2012 da hun lanserte sin første kolleksjon fra Anine Bing. Siden den gang har det bare gått fremover. Hun har klart å oppbygge et merke som bare blir større, og som nå blir solgt i over 350 butikker spredt ut over Europa og USA. I tillegg har Anine Bing signaturbutikker i en rekke av verdens motemonopoler som Madrid, Berlin, Paris, Soho, Sydney m.fl.

Anine Bings misjon er å fremstille «everyday essentials» av høy kvalitet, som kan løfte og forenkle hverdagen for den moderne kvinne. Hennes visjon er å skape et tidløst merke. Anine Bing vil skape en masse styles, som kan holde hele livet, og som aldri går av mote. Hennes merke arbeider ut i fra fem kjerneverdier; kreativitet, kvalitet, erfaring, «empowerment» og utholdenhet. Anine Bing har raskt oppnådd suksess, og det er uten tvil fordi hun har vært tro mot merkets verdier.

Det har vært viktig for Anine Bing å skape et merke som henvender seg til kvinner verden rundt. Hun vil både med sine klær, og den måten hun driver et motefirma på, løfte kvinner og gi dem troen på at de kan det de vil. Hun har derfor prioritert å ha et flertall av kvinnelige ansatte på hovedkontoret i L.A, nettopp fordi hun tror på sterke kvinner.

Anine Bing får inspirasjon fra ting i sin hverdag i L.A. Det kan være lokale markeder, vintagebutikker, og kvinner hun møter i sitt liv. Som nevnt tidligere er Anine Bing fortaler for den moderne kvinne, som skal balansere et liv som både mor og forretningskvinne. Derfor vil hun, med sine klær, inspirere kvinner til å fylle deres skap med essensielle styles som kan brukes hele dagen. Styles som er enkle og raske for moren å sette sammen, men som fortsatt ser sofistikert og «bad-ass» nok ut til arbeidsplassen – klær som gir deg selvtillit!

 

De forskjellige styles fra Anine Bing 

Anine Bing utvikler de viktigste styles til ditt klesskap. Klær som er enkle å sette sammen og gir deg en selvsikker utstråling. Anine Bings kolleksjoner har alt fra blondeundertøy og rå denimbukser, til flotte blazere og støvletter, alt med samme formål – "female empowerment". Hennes design er en kombinasjon av den flotte, enkle skandinaviske stil, og den amerikanske energi og råskap. Dette ser man spesielt i forhold til de forskjellige T-skjorter og gensere med trykk. Anine Bing beskriver selv sine trykk som ”rock ’n roll” – som blant annet er inspirert av hennes tid som sangerinne. Klærne har altså en minimalistisk og «laid-back» stil, med et hint av rock ‘n roll. 

I tillegg til de populære T-skjorter og gensere lager Anine Bing også støvletter og vesker. Især hennes kolleksjon av støvletter er ettertraktet. Støvlettene er ofte i matt eller blankt skinn, med detaljer som nagler. Disse er perfekte som hverdagsstøvletter, eller til å piffe opp et antrekk hvis du skal i byen.

En annen ting som kjennetegner Anine Bing er hennes denimjeans. Flere forskjellige jeans er utviklet, hovedsakelig med en mid- eller high-waist passform. Disse buksene er perfekte til hverdagen og enkle å style med Anines andre produkter – hun har gjort det enkelt for den moderne kvinne, med en travel hverdag, som fortsatt vil se hipp og kul ut.

Du finner naturligvis også skjorter og kjoler blant Anine Bings designs. Her ser vi den mere feminine side av merket. Fine lette silkekjoler og skjorter i friske farger som f.eks. en flott lyseblå. Vakre og elegante styles, som matcher godt med de mer rå denimjeans hun lager. Selv om noen av skjortene har en boyfriend/oversize passform, har de fortsatt et feminint uttrykk. Derfor får du både et tøft og feminint look uavhengig av hvordan du mikser og matcher Anine Bings flotte styles.

Dette er en kort oppsummering av Anine Bings produkter. Som du kan se på vår hjemmeside lager hun også mange flere styles som f.eks. skinnjakker, topper, undertøy og vesker. Alle hennes produkter er superlekre og av høy kvalitet – et must-have i ditt klesskap. 

 

Anine Bing-kolleksjoner 

Atypisk fra andre motemerker presenterer Anine Bing nye styles hver uke. De månedlige kolleksjoner er derfor knapt så omfangsrike, men det er alltid ny inspirasjon å hente i Anine Bings klesutvalg. Det er alltid noe nytt til klesskapet, så det kan alltid lønne seg å sjekke vår hjemmeside for de nyeste styles. 

I alle Anine Bings kolleksjoner holder hun seg til nøytrale farger som sort, hvit og grå, men man kan til tider se en sterkere farge, som f.eks. gul eller blå. Det at hun holder seg til mer nøytrale farger gjør det lettere å mikse og matche med andre farger og styles. Med Anine Bings styles er du med andre ord sikret et minimalistisk og tidløst uttrykk og stil. 

Det som gjør Anine Bings produkter virkelig attraktive er kvaliteten. Valget av materialer er veloverveid, så det er sørget for at holdbarheten og bruksverdien er av høyeste kvalitet. Det er derfor ingen grunn til å skifte ut klesskapet. Hun lager det essensielle – altså det viktigste, som hun mener, skal til for å ha et flott og variert, og ikke minst enkelt klesskap.

Den tilgang Anine Bing har til merket er at hver style er laget i et enkelt design med god kvalitet. Hun legger til rette for at man heller skal kjøpe ett enkelt kvalitetsprodukt som holder i lang tid, i stedet for en masse forskjellige klær og produkter med lavere holdbarhet. Det bærer hennes produkter også preg av.

Instagram er en av de kanaler som Anine Bing bruker til å vise hvordan hennes styles kan anvendes, så hvis du ønsker ytterligere inspirasjon er det her du skal lete. Hennes populære profil har over 800.000 følgere. Hun har skapt en perfekt plattform til å vise frem de nyeste styles, og vise at hennes klær kan brukes både til hverdag, på jobb og til en tur i byen. Det handler bare om hvordan man setter sammen og mikser de forskjellige plagg. 

Kjøp din favoritt Anine Bing-style hos Tiffany

Du kan med stor fornøyelse kikke rundt på vår webshop og se det siste nye fra Anine Bing. Det lekre merket er et av våre mange eksklusive merker her i butikken, og vi er stolte av å kunne vise frem et så flott utvalg til dere. Kjøp din Anine Bing style her på siden – vi gleder oss til at se deg!

Har du spørsmål eller trenger hjelp er du hjertelig velkommen til å ringe +45 98 12 30 38 eller skrive til oss på info@tiffany.dk. Du kan også følge med på vår Instagram @tiffanydenmark, eller på Facebook for stylingtips med det nyeste fra Anine Bing.

 

 

Use This section for facebook icon etc