Datapolitikk

NYHETSBREV

Når du abonnerer på et nyhetsbrev fra Tiffanyfashion.no (heretter Tiffany), gir du Tiffany tillatelse til å sende deg mail.

Du aksepterer å motta følgende:

  • Mailer med nyheter, tilbud, kampanjer, konkurranser, invitasjoner og rabattkoder.
  • Mailer som er skreddersydde til deg, herunder bursdagshilsener, påminnelser om en ventende handlekurv, personlige rabatter og anbefalinger.

 

Du kan til enhver tid oppsi ditt abonnement på nyhetsbrev og rabatter fra Tiffany. For å oppsi abonnementet kan du klikke på avmeldingslinken, som ligger nederst i mailene du mottar fra Tiffany, eller skrive til oss på info@tiffany.dk.

 

PERSONDATAPOLITIKK

I forbindelse med ditt abonnement deler du personlige opplysninger. Tiffany bruker denne informasjonen til å sende deg mer relevant og målrettet informasjon.

Her er eksempler på hva informasjonen brukes til:

  • Postnummeret anvendes til geografisk inndeling av våre nyhetsbrev - samtidig vil det også bli brukt til å lage invitasjoner til arrangementer i våre fysiske butikker.*
  • Kjøpshistorikk vil bli brukt til å informere deg om nye varer, og gjøre Tiffanys reklamer på Facebook, Instagram og Google mer målrettet.*

* Gjelder kun hvis du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Tiffany lagrer de opplysningene som du deler, når du oppretter deg, oppdaterer din profil, og abonnerer på vårt nyhetsbrev. Samtidig registrerer Tiffany opplysninger om dine kjøp. Tiffany bruker disse opplysningene for å sikre at den informasjonen du mottar fra Tiffany, er mer målrettet og relevant. Opplysningene brukes kun til markedsføring, og videregis aldri til en tredjepart, uten ditt samtykke.

Du kan til enhver tid få adgang til de personlige opplysningene Tiffany har registrert på deg, og få disse slettet eller rettet. Personlige opplysninger brukes kun til de formål som opplysningene ble

innsamlet til. Tiffany samler opplysninger om deg, og din kjøpshistorikk på våre sider, til eget formål via tredjeparts-verktøy.

Disse betingelsene omfatter Tiffanys nettside, salgskanaler og Benefit Club. Tiffany er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger online, i forhold til loven om persondata. Vær oppmerksom på at det kan bli foretatt endringer løpende, i forbindelse med Tiffanys betingelser, uten ytterligere samtykke fra deg, så sjekk gjerne betingelsene jevnlig.

Use This section for facebook icon etc