Sokker

1 Product Found

per side
Angi stigende retning

1 Product Found

per side
Angi stigende retning

Sokker til kvinner

Hos Tiffany fører vi et stort utvalg av sokker til kvinner online – du finner sokker fra kjente motemerker, som bl.a. Ganni. Fine sokker har de siste årene blitt en viktig del av et moderne antrekk, og er med til å fremheve din personlighet. Se f.eks. våre fine glittersokker fra Ganni, som er det perfekte eksempel på hva du kan ta på, for å gi ditt antrekk det lille ekstra.  

Vi kan stå 100% inne for vårt utvalg av sokker, både ift. stil og kvalitet. Vi sørger hele tiden for å holde oss oppdaterte, og opprettholde et trendy og moteriktig utvalg for våre kunder. Vi gir deg derfor muligheten til å oppdatere din garderobe, med et par trendy sokker, fra kjente merker. Gå på oppdagelse i vårt utvalg av sokker, og finn akkurat det paret du ikke kan leve uten.

Strømper gir ditt antrekk det lille ekstra

Bli inspirert av vårt fine utvalg av sokker, der vi har noe for enhver smak. Hvis du har noen spørsmål, eller trenger hjelp, står vi alltid klar på telefon eller mail. Vi tilbyr også en leveringstid på 3-4 dager, så du kan få dine nye glittersokker hjem, så fort som mulig!

Use This section for facebook icon etc